Тема
|
Закъснение на заплати
|
|
Автор |
korporativa (цар и господар) |
Публикувано | 01.04.13 11:33 |
|
Пичове днес е първо число и заплати няма. Най-мразим заплатата да ми закъснява. Не знам за вас, но това може да ме изкара извън нерви за доста дълъг период от време.
Заради проблемите в Кипър масово закъсняват заплатите и по нашите ширини. Искам да знам как точно се справят с този проблем Телерик щото както знаем, всичкия им кеш е там.
----
Приликите с действителни лица и събития (не) са случайни!
|
|
|
мдаа, напомня ми за славните времена в една дупка, където заплати даваше лично босът в първият петък на месеца. освен ако не е в командировка, което ги отлагаше до следващият петък когато е наличен.
Al: [to some kids] Who wants to hear about the red-haired Grinch that stole Uncle Al\'s life?
|
|
|
хах, да не си бил на щат при силовите структури?
----
Приликите с действителни лица и събития (не) са случайни!Редактирано от korporativa на 01.04.13 11:41.
|
|
|
ми не бих казал. фирмата си беше голяма по бг мащабите. иначе че беше здраво овързана с едни партийни и съветски пари - беше.
Al: [to some kids] Who wants to hear about the red-haired Grinch that stole Uncle Al\'s life?
|
|
|
тим? митьо очите?
----
|
|
|
хаха, не, софтуерна фирма, беше с бая присъствие на пазара, сега не знам.
|
|
|
почти ми звучи като структурите на Яко Пилософ
----
|
|
|
бе варненска фирма, кво да ти кажа...
в най-добрият за живеене град естествено се раждат най-великите фирми.
|
|
|
Ба... държавна фирма с далавери в държавната администрация. Големите далавери са в София, странно тря да прегледам
----
|
|
|
е то нормално да са в софия.
ма си беше забавно де - нагледах се на тъпи изпълнения там.
|
|