|
Тема
|
Алтернатива на Google Reader
|
|
Автор |
Oдиceй мopeплaвaтeля (пристрастен) |
Публикувано | 14.03.13 09:56 |
|
Пак повтарям постинга, че мина метлата - предложете някаква читава алтернатива на Гугъл рийдър, че те са решили да спират сервиза.
| |
|
самият браузър? я си ги регистрирам у фоксо рсс-те.
Народът няма нужда от вредни сензации. Народът има нужда от полезни сензации.
| |
|
Нямаше как да не мине.
... нямаш елементарно възпитание!
| |
|
С ква ОС и web browser си? Във Firefox си има RSS, в Google Chrome може да се сложи добавка.
| |
|
Може, ама аз чета под няколко Ос-а и на 3 вида устройства.
Гугъл обявиха днес, че си затварят от 1 юли Рийдъра.
Ползвам го под Вин, Андроид и иОС. Събирал съм списъка с РСС- от няколко години. Търся нещо, което може да го замести и да ми ипортне списъка. Засега се спрях на .
Но питам и за алтернативи. RSS клиенти има с хиляди, мен ми трябва с подобни възможности на Рийдъра.
| |
|
началото на годината си пуснах вкъщи Tiny-Tiny RSS и съм доволен засега
Иначе:
Това е положението - свиквай
Редактирано от Mandalay на 14.03.13 14:43.
| |
|
Интегрира се с Гугъл Рийдър, има нейтив версии за Андроид и иОС, поддържа Гугъл Authentication
Дашборд с най-различни уиджети, включително и РСС/Атом фийдове. Няма нейтив версии, а само мобилни версии на сайта. Няма интеграция с Гугъл.
| |
|
\"Аз съм страшен не като се разписвам,а като стрелям...\"
| |
|
Аз тотално спрях да чета блогове и tech новини преди 5 години. Общо взето са абсолютно едни и същи и през 1-2 години се сменят. Хакер Нюз са ми любимите - този искал да стартира нещо и се самоубил, еди кво си опен соурс било супер, Майкрософт били зле и така си върви.
Сериозно ли? Това е тълпата дето ходи на стартъп евентите и ТЕД и си мисли, че са много големи, докато тия със САП, Кобол и Майкрософт взимат кинтите. Защо да ги слушам още?
Така че Google Reader... навремето ползвах Bloglines, но разбира се и те умряха, щото това е ебахти модела, честно. Хората правят коли за по 100 бона ти правиш РСС агрегатор, сериозно?
--
One day it will make sense.
| |
|
Не чета такива. Следя конкуренцията, най-общо.
| |
|
|
|
|