|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Софтуерен университет
|
|
Автор |
Ben Bernanke (Шеф на Fed) |
Публикувано | 21.02.13 13:33 |
|
| |
|
Аз вече си изпратих документите за кандидатстване в Телерик на Наков.
Някой знае ли дали ше има училищни униформи?
Hello, my name is Inigo Montoya
| |
|
Естествено, че ще има.
Тениски с надпис .netninja {color: black; visibility:hidden}
Ама са скъпи, имай го впредвид.
| |
|
Ще започне конкуренция с ПУТКА... перничани хич не ги обичат тея работи...
П.С. Пернишко хайку
Дискотечка.
Някой ми е седнал на местенцето.
Винкел.
\"Аз съм страшен не като се разписвам,а като стрелям...\"
| |
|
фразата:
"Студентите основно работят и учат между другото в извънработно време"
А бе, директно да кажат: "Карай да е весело!"
| |
|
* Учи се малко икономика, маркетинг, мениджмънт, предприемачество, бизнес умения – това е силата на MT&M колежа
* Няма да тормозят хората с безумни изисквания, математики, икономики и заядливи преподаватли
Таз икономика добра ли е, зла ли е? Учи ли се, не се ли учи?
Т.е. университета е - 1 година кодене, 2 години бачкане (незнайно къде) и учене на маркетинг между другото Много фокусирано!
Редактирано от ОблакТроен на 21.02.13 23:53.
| |
|
Светлин успява да прилъже доста народ за безплатно обучение в Телерик, но да видим на колко хора ще успее да извади от джобовете по 1200-1400 лева на година.
Таксата за обучение ще е около 1200-1400 лв. на година (като в НБУ)
| |
Тема
|
Re: Софтуерен университет
[re: Aaron]
|
|
Автор |
Гypy (bangbus driver) |
Публикувано | 22.02.13 10:03 |
|
Телерик били 700 човека. Немам идея що са толкова много, подозирам, щото са тъпи, ама мога да сложа некой лев, че поне 100 правят тениски RockStar, .NET Ninja и прочие.
Вчера отивам да пия в Алкохол и бармана с тениска Телерик ДотНет Нинджа. Викам му, кво се случи с живота ти, колега, че падна толкова ниско, той вика, мани бе, жена ми ходи на некви сбирки в Младост и всяка вечер идва с 3 килограма тениски.
--
One day it will make sense.
| |
|
В Академията има доста хора над 25 (и по-малки, но които не им се почва бакалавър). Също има и доста хора, които не са начинаещи, но са в Академията за шанс за интервю за Телерик. А и не ми е ясно, като някой си намери работа дали ще му се занимава да учи маркетинг и подобни в Датския, който май не е от най-елитните университети, за което трябва да плати 1400лв на година. Според мен не го е обмислил добре, в НАРС имаше по-голям смисъл.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|