Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:43 05.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Тема Когато ви засърбят задниците?нови  
Автор [Бoби] (кодер)
Публикувано20.01.13 14:28

Как се справяте, когато развиете хемороиди? Лекарства? Скалпел? Смяна на работата?

Тема Re: Когато ви засърбят задниците?нови [re: [Бoби]]  
Автор Refurbished (Реставриран)
Публикувано20.01.13 15:14

Хемороидите са разширени "мързеливи" вени. Аз лично имам висока чистоплътна култура, а също така и започнах да спортувам. При мен хемороидите изчезнаха от самосебе си. Чисто и просто премахнах причините, които ги създават и тялото ми се самоизлекува.

Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано20.01.13 16:27

Със супозитории + това, което казва Ебахтото.
Обаче съм имал хемороиди съсвем за кратко, и бързо ми минаха - аз си спортувам редовно.

EDIT: Масту и Проктогливенол са добри супозитории.
А буквално за сърбене на гъза (НЕ хемороиди) - ползвай биде след ходене до тоалетната.
При нас, като имахме тука ремонт и бехме спряли топлата вода, не ползвах бидето един път, и после определено го усещам и ме сърби.

Редактирано от Naki на 20.01.13 22:19.

Автор Om_ (eyeful)
Публикувано20.01.13 17:27

Лед и джогинг и една йога асана - скакалец или полускакалец.
Принципно помага да си вземеш и някакво ловно куче, което да разхождаш по 2 часа на ден минимум, вместо да гледаш телевизор.

Тема Re: Когато ви засърбят задниците? [re: [Бoби]]  
Автор Бokop (Христо)
Публикувано20.01.13 19:54

По-принцип гейовете до колкото знам изобщо не страдат от хемороиди. Може би най-добре е да питаш в 'Адам и Адам'.

Освен това има изследвания по темата, че хемороиди почти не се срещат при жените, практикуващи анален секс.
Та така. Вероятно посещение на ибрикчия няколко пъти месечно би било добра профилактика. Без разни лекарства, операции или химия. Само древна доказана техника. Истанбул е съвсем наблизо. Хем може да разгледаш забележителностите. Виж . А можеш да прочетеш повече за този мурафет.

П.П: До тук беше майтап само за смях. Има вариянт за билколечение. Лечебно гладуване с чай от цариче.

Господ ще ми прости греховете. Това му е работата.

Редактирано от Бokop на 20.01.13 23:36.

Автор Цар Изроуд ()
Публикувано20.01.13 21:47

С мотиката и лопатата. Виж, дисковата херния как лекуваме след това е съвсем отделна тема.

Автор backinblack (Ръси мозък)
Публикувано21.01.13 01:03

Подмиваш ги с калиев перманганат и продължаваш да кодиш

Ползването на Уиндоус, сериозно и необратимо уврежда начина ви на мислене!

Автор ak_47 ()
Публикувано21.01.13 11:12

На времето имаше такъв виц:

- Какво е общото между програмистите и шофьорите на камион ?
- Хемороидите ...

Да чукам на дърво, това професионално заболяване не ме е стигало, може би защото пушех до преди около половин година, и редовно ставах от стола за по цигарка. Откакто не пуша обаче, понякога завиждам на куриерите дето доставят/взимат пратки до офиса, че по цял ден търчат насам-натам, постоянно са в движение, а аз по цял ден бая на мониторите пред мен ...

may the source be with you...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.