Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:43 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Call of Duty и Halo 4нови  
Автор croesus (хлевоуст)
Публикувано19.11.12 01:56

Последно бях цъкал Старкрафт преди 4-5 години, за да си спомня доброто старо време, когато петък вечер продължаваше до понеделник.

Откривам обаче, че нещата около компютърните игри са се развили толкова драматично, че някои от тях, които даже не съм чувал, са изпреварили финансово дори филмови легенди:

Вие цъкате ли игри или може би ги правите? Аз напоследък се занимавам от време на време, по-скоро като хоби, с WebGL и трябва да призная, че е доста зарибяващо.

Тема Re: Call of Duty и Halo 4нови [re: croesus]  
Автор Гypy (bangbus driver)
Публикувано19.11.12 07:18

Спрях да играя. Имам един XBox вкъши и даже 2-3 нови неразпечатани игри за него - предпочитам да ходя на фитнес или да се видя с някой и дори да пиша тука, отколкото да играя вече. Нямам вече нерви за това.

Игрите печелят много заради конзолите, където пиратството и Епъл с iTunes още не са овършали индустрията като музикалната примерно и ги карат милите, дори такива като ДжеЛо, да правят концерти даже и в България, че да изкарат некой лев.

Засега са окей, но не е ясно докога. Защото не виждам гейм-програмистите на лайв-пърформанс как ще са.

--
One day it will make sense.

Автор Чепатия (минаващ)
Публикувано19.11.12 09:21

Преди, по време на студенството се разцепвахме от игри.

По време на сесия нямаше сводобни слотове, където да се включиш... всички бе фул на макс :) Като се седнеше в 9 вечерта та чак до 5-6 сутринта се блъскаше Бруд уор и ЦС до откат....

сега не съм играл от години нищо, най-много някоя флаш игра за 4-5 мин в интернет и ПОРТАЛ у един авер... той има и хикс бокс, и направо се изненадвам как се е променила графиката последно време... некъв супер-реализъм, нищо общо с керемидените нива на куеика пред 20 години :)

Автор ThunderFuck (войвода)
Публикувано19.11.12 09:41

Да, играя игри. Но, не толкова колкото преди.

Какво ми е харесало по-жанрове.
Болднатите игри са ми all time favorites.

First Person Shooters:
Doom I, Doom ][
Heretic
Hexen 1 & 2
Quake 3
Red Fraction
Serious Sam
Unreal Gold
SiN
Blood 1 & 2

Strategy
Heroes of Might & Magic 2,3,4,5, Wake Of Gods
WarCraft 3
StarCraft
Sid Maier's Alpha Centauri
Civilization 2,3
Zeus, Poseidon, Cleopatra, Caesar
Anno 1602, 1701, 1404

Racers
Need For Speed Hot Pursuit 2 (2002)
Need For Speed Porche Unleashed (2000)
Need For Speed Hot Pursuit (2011)

RPG
Baldur's Gate 1, 2 & expansions + mods - ALL TIME FAVORITE!
Planescape Torment
Icewind Dale 1&2
Fallout 3
Diablo 1,2
Mass Effect

Автор Бorдaнoв (пристрастен)
Публикувано19.11.12 10:04

Шутери - от време, на време за избиване на агресия /толкова народ ми се иска да гръмна на живо/. Но последно време повече съм се пристрастил към игри от типа Tower Defence, че повече ме влече стратегически да мисля нещата, а някой да се трепе заради мен.
И разбира се - Цивилизацията - няма нищо друго, което така да успее да ти отвлече мислите от реалния свят. А често се налага.

Тема Re: Call of Duty и Halo 4нови [re: ThunderFuck]  
Автор Federer (Mean Machine)
Публикувано19.11.12 10:06

преди няколко дена ми попадна това

и се сетих за ваша милост, значи ако тая руския дето говориш прилична на оная от филмчето , заслужава си разходката

Bitch, I\'m a model

Тема Re: Call of Duty и Halo 4нови [re: Federer]  
Публикувано19.11.12 10:25

Подобна е.
Не толкова платинено руса, но същата физика, в лицето леко по-пухкава и без пластични операции.

Публикувано19.11.12 10:38

тая от видеото е нереална брат, аз такава путка в София не съм виждал

Bitch, I\'m a model

Тема Re: Call of Duty и Halo 4нови [re: Federer]  
Публикувано19.11.12 10:42

Не ги разбирам аз много жените, преди година бях 140 кила и нямам наблюдения над много атрактивни жени.

Важното е на мен да ми харесва. И накрая да има деца от някоя, а не безцелно съществуване.

Публикувано19.11.12 10:49

И накрая да има деца от някоя, а не безцелно съществуване.

типичен южняк

Bitch, I\'m a model

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.