|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Call of Duty и Halo 4
|
|
Автор |
croesus (хлевоуст) |
Публикувано | 19.11.12 01:56 |
|
Последно бях цъкал Старкрафт преди 4-5 години, за да си спомня доброто старо време, когато петък вечер продължаваше до понеделник.
Откривам обаче, че нещата около компютърните игри са се развили толкова драматично, че някои от тях, които даже не съм чувал, са изпреварили финансово дори филмови легенди:
Вие цъкате ли игри или може би ги правите? Аз напоследък се занимавам от време на време, по-скоро като хоби, с WebGL и трябва да призная, че е доста зарибяващо.
| |
Тема
|
Re: Call of Duty и Halo 4
[re: croesus]
|
|
Автор |
Гypy (bangbus driver) |
Публикувано | 19.11.12 07:18 |
|
Спрях да играя. Имам един XBox вкъши и даже 2-3 нови неразпечатани игри за него - предпочитам да ходя на фитнес или да се видя с някой и дори да пиша тука, отколкото да играя вече. Нямам вече нерви за това.
Игрите печелят много заради конзолите, където пиратството и Епъл с iTunes още не са овършали индустрията като музикалната примерно и ги карат милите, дори такива като ДжеЛо, да правят концерти даже и в България, че да изкарат некой лев.
Засега са окей, но не е ясно докога. Защото не виждам гейм-програмистите на лайв-пърформанс как ще са.
--
One day it will make sense.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Чепатия (минаващ) |
Публикувано | 19.11.12 09:21 |
|
Преди, по време на студенството се разцепвахме от игри.
По време на сесия нямаше сводобни слотове, където да се включиш... всички бе фул на макс :) Като се седнеше в 9 вечерта та чак до 5-6 сутринта се блъскаше Бруд уор и ЦС до откат....
сега не съм играл от години нищо, най-много някоя флаш игра за 4-5 мин в интернет и ПОРТАЛ у един авер... той има и хикс бокс, и направо се изненадвам как се е променила графиката последно време... некъв супер-реализъм, нищо общо с керемидените нива на куеика пред 20 години :)
| |
|
Да, играя игри. Но, не толкова колкото преди.
Какво ми е харесало по-жанрове.
Болднатите игри са ми all time favorites.
First Person Shooters:
Doom I, Doom ][
Heretic
Hexen 1 & 2
Quake 3
Red Fraction
Serious Sam
Unreal Gold
SiN
Blood 1 & 2
Strategy
Heroes of Might & Magic 2,3,4,5, Wake Of Gods
WarCraft 3
StarCraft
Sid Maier's Alpha Centauri
Civilization 2,3
Zeus, Poseidon, Cleopatra, Caesar
Anno 1602, 1701, 1404
Racers
Need For Speed Hot Pursuit 2 (2002)
Need For Speed Porche Unleashed (2000)
Need For Speed Hot Pursuit (2011)
RPG
Baldur's Gate 1, 2 & expansions + mods - ALL TIME FAVORITE!
Planescape Torment
Icewind Dale 1&2
Fallout 3
Diablo 1,2
Mass Effect
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Бorдaнoв (пристрастен) |
Публикувано | 19.11.12 10:04 |
|
Шутери - от време, на време за избиване на агресия /толкова народ ми се иска да гръмна на живо/. Но последно време повече съм се пристрастил към игри от типа Tower Defence, че повече ме влече стратегически да мисля нещата, а някой да се трепе заради мен.
И разбира се - Цивилизацията - няма нищо друго, което така да успее да ти отвлече мислите от реалния свят. А често се налага.
| |
|
преди няколко дена ми попадна това
и се сетих за ваша милост, значи ако тая руския дето говориш прилична на оная от филмчето , заслужава си разходката
Bitch, I\'m a model
| |
|
Подобна е.
Не толкова платинено руса, но същата физика, в лицето леко по-пухкава и без пластични операции.
| |
|
тая от видеото е нереална брат, аз такава путка в София не съм виждал
Bitch, I\'m a model
| |
|
Не ги разбирам аз много жените, преди година бях 140 кила и нямам наблюдения над много атрактивни жени.
Важното е на мен да ми харесва. И накрая да има деца от някоя, а не безцелно съществуване.
| |
|
И накрая да има деца от някоя, а не безцелно съществуване.
типичен южняк
Bitch, I\'m a model
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|