|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
патриарх
|
|
Автор |
korporativa (цар и господар) |
Публикувано | 13.11.12 14:14 |
|
----
Приликите с действителни лица и събития (не) са случайни!
| |
|
Аз не съм вярващ, ма знам какво казва историята за значението на БПЦ за България.
| |
Тема
|
Re: Малко е гадна тая пародия
[re: Пaниkoвckи]
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 13.11.12 14:22 |
|
ако не беше бпц сега щяхме да сме турци с по 5 деца. значи бпц е виновна за затриването на семката българска
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
Твоята мизантропия тука е прекалена
[re: zaphod]
|
|
Автор |
Пaниkoвckи (ентусиаст) |
Публикувано | 13.11.12 14:24 |
|
Ама какво пък толкова - простейте си, щом ви кефи.
| |
|
младо агне си за тази работа, стига си мечтал по обявите За тебе само обява на Кобилкина и новият модел на Мюнхенските заводи, онези, срещу олимпийското село, брат.
Между другото що се моташ из центъра онзи ден? Къде забрави мис Люлин? Ще ти я вземат, ще ти я отвлекат посред бял ден от пазара в трета част, и после няма как да обясниш на клуба, защо задната седалка не ти е изцапана ... ей, опичай си акъла, стига мотане по центъра и около метрополията
Major e longinquo reverentia - ама само като се аутсорсва рязането на чушки
| |
|
zaphod, възбуждаш ме. Ей сега ще ти направя пет деца инвитро, без значение на раса и религия. Навит ли си да ги родиш за експеримента, или да търсим сурогатна майка - да си като хората и ти.
| |
|
За тези дето не са на ясно
----
Приликите с действителни лица и събития (не) са случайни!
| |
|
ето, виждаш ли, ако бяхме турци нямаше да има такива дебати
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Ама ти не беше ли турчин?!
Пишещите с >1 ник са лицемери и трябва да се разобличават, защото са вредни за форумите.
| |
|
аз, заради твоите иноверски напъни вярата си няма да сменям, но тъй като нещо много ме кефиш, ти разрешавам да ми застанеш в поза партер, всичко е само за твое удоволствие, няма да ти кърша хатъра.
Не ми отговори - ще търсим ли сурогатна майка или ти ще се ангажираш? Питам сериозно
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|