Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:24 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Айде на уеба - молим.нови  
Автор [Бoби] (кодер)
Публикувано01.11.12 11:28

Програмист, разработка и администриране
Ref.No: 004
Описание и
Изисквания: Фирмата търси да наеме програмист с опит в разработването на интернет базирани приложения за работа по иновативен проект.

Функции по проекта:

Разработване на интернет-базираното бизнес приложение

- участва в разработването на модулите на приложението, разработването на алфа, бета и крайната версия на приложението.
- Отговорен е за изграждането и поддържането на стабилен и сигурен сървър за приложението;
- Извършва дейности по: тестване и изграждане на сигурността на интернет приложението;
- Създаване на SVN сървър за контрол над версиите на разработваното приложение;
- Поддръжка и сигурност на вътрешната мрежа. Инсталация на софтуер;
- Отговаря за поддръжката на продукта по време на и след реализирането на алфа версия;
- отговаря за въвеждане на данните в бизнес приложението, обновяване на данните и други обслужващи дейности.
- Подпомага разработката на модулите въз основа на техническото задание на проекта. Ежедневно отчитане за извършената работа и написания код. Частично тества приложението.

Изисквания:

Образование: средно специално или висше;
Владеене на английски език;
Не се изисква професионален опит;

Добри познания по:
OOП, PHP, MySQL, [X]HTML, CSS, JavaScript, AJAX, Jquery, RSS, XML
Базаданни: MYSQL, PostgreSQL, InnoDB
Операционни системи: Unix / Linux;
WWW сървъри: Apache, NginX;
Мрежи: TCP/IP, NFS, Telnet, FTP, DNS, DHCP, NAT, ifconfig, route, netstat, xinetd, HTTP, NIS/YP;
Поща: SMTP, POP, IMAP, qmail, Sendmail;
Административни инструменти: SVN, Admin Tool, Smit, Linuxconf, vmstat, iostat, top, traceroute, ping, sar, ntop, Webmin; Backup: tar, cpio, dump (ufsdump);
Сигурност: SSH, SSL, IPchains, IPtables, TCP Wrappers, Tripwire, port scanners, password crackers;
Shell scripting (Bourne, Bourne Again, Korn), HTML;
Познания по: C++, DHTML (CSS), Perl (CGI), XML, x86 Assembler, Delphi, Visual Basic, Prolog, ML;
Технологии: DNS, SFTP and FTP, SMTP, SNMP, LDAP, SSL, SSH, TCP, UDP, IP, RAID, TFTP, BOOTP, DHCP, Kerberos, and SMB and CIFS.

Моля, прилагайте информация за проектите, по които сте работили и каква е била ролята ви в тях.

Ако притежавате сертификати или други удостоверения за допълнително образование в сферата на информационните технологии, моля приложете ги.

Контакт ще бъде осъществен само с предварително одобрените кандидати.

Тема Re: Айде на уеба - молим.нови [re: [Бoби]]  
Автор Triglav Zmei (gorianin)
Публикувано01.11.12 11:32

-брутна заплата: 500 лв.

Тема Re: Айде на уеба - молим.нови [re: Triglav Zmei]  
Автор Pechenia (нема лабаво ;-)
Публикувано01.11.12 11:40

Много си комерсиализиран. Ами представи си че късметлията ще работи в млад и ентусиазиран екип от професионалисти? И че ще е в голяма интернационална компания със state-of-art техника и технологии? И че ще има възможност за кариера и просперитет, и че секретарката е състрадателна и руса? А де?

чети и дишай по-леко

Автор portal (стар клубар)
Публикувано01.11.12 11:46

Тъкмо мислех да ти опонирам, но видях , че човекЪТ трябва да е 3 (Програмист, разработка и администриране ) в 1 , това е сигурен признак за 500 леа бруто... въпрекич е липсва мантрата за екеселънт ренумерейшън (разбирай пенетрейшън) пакидж...

\"Аз съм страшен не като се разписвам,а като стрелям...\"

Автор Гypy (bangbus driver)
Публикувано01.11.12 11:49

Всяка обява с повече от 10 акронима е директно 600 лева бруто, това съм го виждал много пъти. Най-много ме радва "не се изисква професионален опит", в смисъл, всичките тия технологии се учат в предучилищна и до 7 клас.

--
One day it will make sense.

Автор funatic (непознат )
Публикувано01.11.12 11:55

Хаха, това е ташак - 100%. Няма начин да е реална обява. Някой си прави майтап, според мен.

Това кефи:

Изисквания:
Не се изисква професионален опит;

Тема Re: Айде на уеба - молим.нови [re: Гypy]  
Автор rabin ()
Публикувано01.11.12 11:57

Oсвен това ако все пак някой се излъже да се хване при такива - почват да поставят някакви безумно кратки срокове. С намеци за седене по нощите.

Тема Re: Айде на уеба - молим.нови [re: rabin]  
Автор Гypy (bangbus driver)
Публикувано01.11.12 12:00

"Не се изисква професионален опит;" - това е специално сложено, че като говорите за пари да ти кажат, "ами 600 лева, не се изисква опит".

--
One day it will make sense.

Тема Re: Айде на уеба - молим. [re: rabin]  
Автор Triglav Zmei (gorianin)
Публикувано01.11.12 14:15

Oсвен това ако все пак някой се излъже да се хване при такива - почват да поставят някакви безумно кратки срокове. С намеци за седене по нощите.

Имаше един тип, дето се опитваше да ме убеди, че в софтуерния бизнес било нормално работния ден да е над 8 часа и как редовно е трябвало да оставам по 1-2 часа след работа. Като видя че не се хващам на глупостите, започна да ми разправя как сега им било по-напрегнато, но това щяло да им се отблагодари в бъдеще, когато проекта тръгнел и станат червиви от пари. Явно шефа му добре го е облъчил, като му е обещал несъществуващи приходи, от несъществуващи акции, от един несъществуващ проект.

Автор rabin ()
Публикувано01.11.12 14:21

Аз ако знаех как успяват за зомбират колегите - щях вече да съм отворил фирма. Просто не мога да го проумея.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.