|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Off: Санди, the storm
|
|
Автор |
Гypy (bangbus driver) |
Публикувано | 31.10.12 12:02 |
|
Някой ще ми обясни ли защо американците си строят къщите от талашит и като завали и задуха малко, всичко пада, гори, хора се вайкат, 100 милиарда долара си отиват, въобще, края на света. Те нямат ли я тая приказка за трите прасенца и Кумчо Вълчо и кое прасенце оцелява?
Дееба ревливите пусита, ами ако им се случи това дето стана в Япония, кво правим?
Японците в такова време ходят на джогинг и пикник, дееба тъпите американски говеда.
--
One day it will make sense.
| |
Тема
|
Re: Off: Санди, the storm
[re: Гypy]
|
|
Автор |
fs () |
Публикувано | 31.10.12 12:05 |
|
Елементарно уотсън, щото са парите за които се строи монолитна къща американеца ще дигне 3 пъти дървената си колиба. Нали не мислиш, че нещо ще става за живеене след санди, било то тухла или дърво.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 31.10.12 12:10 |
|
Кеф, няма нужда да пускам отделна тема!
Ето едни много яки 54 снимки с последиците от Сандито:
(ползвайте стрелките ляво-дясно или j/k за минаване на следваща/предишна снимка)
Редактирано от Naki на 31.10.12 12:16.
| |
|
Все едно да питаш защо си купуваме евтини дрехи, които след някоя година се късат, вместо да ходим облечени в специално обработени телешки кожи, които ще изкарат три поколения.
Пишещите с >1 ник са лицемери и трябва да се разобличават, защото са вредни за форумите.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 31.10.12 12:16 |
|
Мале, това го дават като megastorm!
Ебаси, представяте ли си ако беше giga или terastorm?
| |
|
Ама, чакай, чакай, тука говорим за място, дето семейство и деца гледаш, не говорим за тебе. Аз направо се шашнах като видях как строят в Калифорния огромна сграда с примерно 200 апартамента от материали, дето аз не бих направил къщичка за кученце даже. А Гриша Ганчев дори къщичка за пиленца на би направил. Не че аз има куче или котка, все пак аз имам нормален социален и сексуален живот.
Както и да е. От това ги правят мой:
--
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Гypy (bangbus driver) |
Публикувано | 31.10.12 12:46 |
|
Виждаш ли го тоя чиляк в средата какво носи. Това е тиксо.
--
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 31.10.12 12:47 |
|
Тала-shit!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
fs () |
Публикувано | 31.10.12 12:49 |
|
Прилича повече на гуфре, но не пречи в джоба да носи една туба капчица.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bobyb (пристрастен) |
Публикувано | 31.10.12 12:56 |
|
Аз съм го виждал отблизо, както и ремонт на такова нещо след погром от наематели от по-тъмнозелените. Всъщност комбинацията беше разбиваща, мъжа индианец, а кучката негърка, заедно с няколко мастии. Индианеца явно по стар обичай прекаляваше с огнената вода и беше ритал доста където му падне - резултата избушени стени - огромни дупки, мастиите ровили в пода - и там дупки и какво ли не още. Хубавата страна е, че и се ремонтираше лесно - тиксото, такера, парчета гипскартон, много силикон и айде.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|