|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Изцепка от Bulwork
|
|
Автор |
Colombino (програмист) |
Публикувано | 04.10.12 01:53 |
|
Абе тия как може да са такива кухи лейки?! Последно има шанс да съм им пратил CV без да искам в началото на 2005 г. Близо 8 г. по-късно тия продължават да си ме спамят. Аз ще се пенсионирам и тия кухи лейки няма да престанат. То бива, то може, ама некой да си търси работа 7-8 години ...
А сега ми писа единствената без снимка:
Name: Yuliya Kamenova
Position: HR Consultant
Email: yuliya.kamenova@bulwork.com
Кухата лейка е наспамила 268 мейла в To: секцията. И един още по-кух беше си пратил CV-то с Reply to all. И един почна да им обяснява, че не са прави ... и ебаси * като цяло.
* Ламя е термин от Вицком, който се отнася до тема в голям мейлинг лист, предизвикваща голям спам.
System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_
| |
|
И при мен така. Вече не си споням коя точно агенция беше, но те всичките са еднакви май. Обажда ми се направо на телефона да ме кани на интервю, макар че аз от 5 години не си бях пращал CV то никъде. Казвам и че не си търся работа - тя пак се опитва да си чукне среща с мен. Явно не изхвърлят CVта, а ги пазят в някакви папки.
| |
Тема
|
Re: Изцепка от Bulwork
[re: Colombino]
|
|
Автор |
Om_ (eyeful) |
Публикувано | 04.10.12 12:54 |
|
Изпратила ти е мейла на още 300 души ... Това не нарушава ли конфиденциалността, твоята и на всички останали? Можеш да ги съдиш.
| |
Тема
|
[re: Colombino]
|
|
Автор |
Гypy (bangbus driver) |
Публикувано | 04.10.12 12:57 |
|
Ако искаш да я спечеш, пиши и "аз вече работя в конкурентна на Вас HR агенция, мерси много за тези 200 потенциални клиенти, които ни дадохте."
--
One day it will make sense.
| |
Тема
|
[re: Гypy]
|
|
Автор |
Om_ (eyeful) |
Публикувано | 04.10.12 13:11 |
|
Бе, те кой знае от какво печелят, я от проекти по някоя програма, я ... Едва ли е от клиенти само.
| |
|
значи на тая Yuliya Kamenova ако ми намериш снимка (по възможност в профил , анфас и цял ръст ) и един телефон, ще се погрижа, стига да бъде одобрена ( 8-9-10 по десетобалната)
| |
Тема
|
[re: Federer]
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 04.10.12 13:32 |
|
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
[re: zaphod]
|
|
Автор |
ARlZE (Nachtmahr) |
Публикувано | 04.10.12 17:26 |
|
Ауууу, вук! Вук!
(вълк демек)
Success is the sole earthly
judge of right and wrong.
| |
|
Ебвайте се, ама каката от Профи Кредит през Общината, та сега ще ви Подбира
| |
Тема
|
[re: ARlZE]
|
|
Автор |
Naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 04.10.12 17:54 |
|
Демек?? Грозна ли ти се види?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|