|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Кандидатстване за заплата
|
|
Автор |
korporativa (цар и господар) |
Публикувано | 12.09.12 16:01 |
|
От скоро битува едно мнение, че ако покривате всичките изисквания от обявата няма да ви се обадят, защото ще искате много пари. Сега това на мен мие малко странно като схващане, щото като стар ловджия знам, че всеки храст трябва да се проверява щото не се знае от къде ще изскочи заека.
Реално погледнато аз винаги искам повече от средното за пазара, така в комбинация с използването на сложни думичките и термини дето дори и аз не им знам значението създавам илюзията, че съм мега добър и те ме взима.
След няколко месеца разбират, че не съм толкова добър ама вече е много късно за каквото и да е било. Все пак са инвестирали сума пара в мен и няма връщане на зад.
Та, въпроса ми е вие как ги лъжите лапни шараните от интервютата?
----
Приликите с действителни лица и събития (не) са случайни!
| |
|
това нищо не е, сред елините е битувало мнението че най-изтънчено удоволствие достава секса с младо момче, какви ли не идеи битуват през годините.
аз иначе отдавна не съм ходил по интервюта, но помня че когато излязох от казармата и се хвърлях по интервюта, забелязах че за да получа въобще отговор трябва да крия детските си интереси и занимания в областта и да се представям като посредствен скучняга.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
I know what you did last summer!
...Винари, белограгяни,
Не ви го сакам виното...
| |
|
Аз пък съм забелязал че в много от обявите изисванията са превишени, а реално изобщо нямат нужда от чак толкова опитен в толкова много технологии.
Пишат че търсят синиър, но ако може да е на заплатата на джуниър.
А това с лъженето че си мега добър вече минава само ако наистина си.
Сега е на мода някой синиър да ти изтества знанията преди да те допуснат да им задаваш каквито и да било въпроси на интервюто.
Общо взето, ако подбиеш зплатите на конкурентите с твоето искане, няма да има нужда да създаваш илюзията че си мега добър.
| |
|
Фатката е да взимаш много пари нищо да не знаеш и съответно нищо да не правиш, но да взимаш много пари!
----
| |
|
Фатката е да взимаш много пари нищо да не знаеш и съответно нищо да не правиш, но да взимаш много пари!
Направо кандидатсвай за шеф тогава. Ако кандидатсваш за програмист все ще ти намират работа.
| |
|
Ми за шеф де....
----
| |
|
Единственото условие е да имаш предишен опит като шеф на нещо. Видях как бивш шеф от производството на дограми го назначиха за шеф в Blizoo без да има и грам представа от тези неща. Просто защото имаше предишен опит, като шеф в друга фирма в напълно различна област.
| |
|
Имам безупречен опит като шеф на продавачите на царевица в слънчев бряг
----
| |
|
Имам безупречен опит като шеф на продавачите на царевица в слънчев бряг
Готов си за шеф на екип програмисти в Телерик :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|