|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Елитен елитарен елит
|
|
Автор |
korporativa (цар и господар) |
Публикувано | 28.08.12 17:30 |
|
17,30 часа, елита започва да се ориентира към приключване на трудовия ден. Сега като стадо овце ще се ориентират към асансьорите, градския транспорт. Поради липсата на безплатен интернет в асансьорите и автобусите на столичната компания за градски транспорт генерирането на тъпотии ще бъде преустановено.
След 19.30 когато е оптималното време за транспорт от офиса до квартирата, ще бъде установено отново подаването на фекална маса към клуб програмисти. Поради липса на каквато и да е била (социална) активност в реалния живот.
Остава все още отворен въпроса към някой от участничките тук, дали мърдат по време на полов акт.
----
Приликите с действителни лица и събития (не) са случайни!
| |
|
3Гто бачка насекъде,нема да се притесняваш...
| |
|
Работиш две работи?! Граничар и 3Г тестер? Ти си машина мен! Ти си жипиеса на новото време!
| |
|
Дам, и още няколко също така, не се правят лесно пари в тая криза приятелю, комбинативност се изисква....комбинаторика направо.....
| |
|
"Дам, и още няколко също така, не се правят лесно пари в тая криза приятелю, комбинативност се изисква....комбинаторика направо....."
Карай комбайна и се не бой! Ние сме с теб!
| |
|
Екстра си е в комбайна, Клаас Доминатор с климатик и хладилник в кабината, не ме мисли ти мене, и комбайна ми е гъзарски....
Лепнал съм си една поставка на вакуум за пада пред мен, автопилота на ОН, ем си жънем ем ви ебавам в кратунките, пей сърце....Редактирано от El Capitan на 28.08.12 19:16.
| |
|
Я запей некоя по-така!
| |
|
Знам само на испански,нема ме разбЕрете.....
| |
|
Латино комбайнер! Hennessy е работа това брррат!
| |
|
А за тия дето имаме интернет постоянно, и работим до 20-21 часа... за тях нищо не казваш....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|