Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:57 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Тема въпрос  
Автор pentalogikum (непознат)
Публикувано23.08.12 15:43

Уважаеми ,програмисти,
не знам дали към вас трябва да отнеса този въпрос,но съм сигурна,че знаете отговора на това,което ще попитам
ползваме с приятелката ми една поща в yahoo.com
От около месец се появи една нова папка-Convеrsations-бледолилава с едно ъгълче отдолу,разположена точно под Inbox.
Попитах я какво е това,което е изтеглила и за какво й е тази папка-тя ми отговори,че системата сама е създала новата папка и тя служи за чат с приятели.Тази папка винаги стои празна-значи ли това,че тя си изтрива разговорите,или системата сама прави това и възможно ли е системата сама да създаде нова папка в един адрес.
много ще съм ви благодарна ,ако ми отговорите на този въпрос! С очакване!

Тема Re: въпроснови [re: pentalogikum]  
Автор korporativa (цар и господар)
Публикувано23.08.12 15:46

Скоро ще те напусне, оглеждай се за нещо ново!

----
Приликите с действителни лица и събития (не) са случайни!

Автор Lincecum (slugger)
Публикувано23.08.12 16:13

Вярно е, че нещата не отиват към хубаво, лъжат те неумело. Яху месинджър не е шега работа. Ако ползвате един и същ компютър инсталирай лицензиран keylogger. Ще имаш копие от разговорите+скрийншотове и браузинг хистори. Цялата тая кал ще ти струва около 60 долара.

You should never go to bed with someone kinkier than you.

Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано23.08.12 20:40

Може да не ползва Yahoo Messenger, и затова папката да е празна.

Тема Re: въпроснови [re: Naki]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано23.08.12 21:26

забрави да я попиташ за модела и версиите на ползваните хард и софт

Тема Re: въпроснови [re: Naki]  
Автор pentalogikum (непознат)
Публикувано23.08.12 23:39

Какво означава това,не разбирам,тя има ограничен достъп,защото PC-то е мое,тя няма в къщи затова ползваме го двете и на шега като за начало си направихме една поща.
..и изобщо не сме лесбийки,не ми е приятно някой да се гаври или да ме обвинява в ровене ,следене и т.н. -все едни такива неща,които не са ми в стила,попитах за професионален отговор и очаквах такъв,само ти ми даваш,затова и теб питам-дали наистина тази папка се създава автоматично от системата или тя си я е направила.... Благодаря за сериозното отношение към проблема,който си е свързан с моето непознаване на тази материя..

Автор ya2011 (умна)
Публикувано24.08.12 00:17

Здравей pentalogikum,

значи първо, никога повече не прави тази грешка да питаш за съвет в български форум, само си губиш времето и нервите (ако се ядосваш на такива неща, разбира се

), изключенията само потвърждават правилото. Тук по-голямата част от хората са дошли да си чешат егото, така че друг път не прави тази грешка. Има разбира се и изключения, но за съжаление те са рядкост, правилото е ако искаш съвет пишеш в интернационален форум.

А сега на въпросът ти, тази папка се създава автоматично, с първото приемане на заявка за чат от теб и от отсрещната страна ако използваш вграденият в web interface-a на yahoo messenger. Ако чатиш програмата yahoo messenger, то тогава също се появява тази папка в пощата ти. На въпроса защо е празна има три възможности или е изключено създаването на history от опциите на месенджъра в пощата ти (web interface-a), т.е. чатовете не се пазят или някой ги е изтрил или просто никой не е чатил, а просто сте си разменили покани и потвърждения, като последното е малко вероятно. Принципно стандартните настройки са чатовете да се пазят, така че според мен остават две възможности или някой ги е изтрил, (все едно триеш e-mail) или някой ги е изключил, като последното можеш сама да провериш в options -> messenger options и после последното меню "оthers" или както там се казва при теб, защото моята версия е на немски.

Поздрави и успех !

science is about doubt

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.