Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:46 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Когато бяхте малки деца и играехте Doom 2 ...нови  
Автор cв cв Cвeтлин Hakoв ( шефът )
Публикувано01.08.12 19:16

Когато бяхте малки деца и играехте Doom 2 не ви ли обземаше желание да напишете такава игра?

Е, сега това е възможно, но не в Doom 2, а в Assault Cube ( http://assault.cubers.net/ ) и не е нужно да я пишете от нулата, а просто може да се включите в екипа, който я разработва.

Често кандидати за работа ме питат как да имат 2те години опит, които изискваме по обявите, след като никой не ги вземал на работа и се получавало омагьосан кръг. Ами ето как, просто 2 години, още когато си на 16, работиш по такъв проект в каквато сфера искаш да се развиваш професионално.

Ще те чукам в гъза, ще те чукам в носа ...

Тема Re: Когато бяхте малки деца и играехте Doom 2 ...нови [re: cв cв Cвeтлин Hakoв]  
Автор Pechenia (нема лабаво ;-)
Публикувано01.08.12 19:31

Ценното в тоя сайт е това:

Пича в прав текст отрязва всички кандидат-стажанти
Подозирам че тъпанара, пардон, автора на темата, въобще не е запоздрял какъв автогол си е вкарал.
P.S. Само завършен идиот може да пише на кирилица и да прави некадърна (дори и в синтактично отношение) аналогия със св. св. Кирил и Методий...

чети и дишай по-леко

Тема Re: Когато бяхте малки деца и играехте Doom 2 ...нови [re: Pechenia]  
Автор pesho.konia (старши)
Публикувано01.08.12 21:35

Тоя е пълен тъпук. Аз ако имах старт-ъп със сигурност бих предпочел да наема 50 неопитни програмиста, които могат да написашат байнъри сърч трий, отколкото 1 доказал се много опитен програмист. Особено в средно-срочен план, тия 50 човека ще бъдат поне 20-30 пъти по-продуктивни. 10-те най-непродуктивни винаги мога да ги заменя.

Освен това сам човек за без пари много трудно може да изпрограмира особено интересна програма. И въобще аз намирам за напълно нормално на човек да не му се занимава с писането на някакъв глупав само-финансиран апп или уебсайт и да е участвал само в по-големи и интересни групови проекти.

Тема още нещонови [re: cв cв Cвeтлин Hakoв]  
Автор pesho.konia (старши)
Публикувано01.08.12 21:50

Никога не съм харесвал компютърни игри. Винаги ми се е струвало ужасно подтискащо вместо човек да е навън на чист въздух, да стои затворен в къщи или в някаква компютърна зала и да блъска по клавиатурата.

Тема Re: Когато бяхте малки деца и играехте Doom 2 ...нови [re: cв cв Cвeтлин Hakoв]  
Автор 435 (Сър Пич)
Публикувано01.08.12 22:25

изобщо не бях дете тогава и преди 4-5 години за хоби написах с jME
Ама нямах графичен дизайнер

Автор Cин Mapмoт (в целофан)
Публикувано01.08.12 23:47

Brahma?

Тема Re: още нещо [re: pesho.konia]  
Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано02.08.12 00:19

... и да блъска по клавиатурата.
Ползвай мишка!

Редактирано от Naki на 02.08.12 00:19.

Автор zaphod (мракобес)
Публикувано02.08.12 06:33

аз тогава бях вече студент, но както и да е. като бях малък нямаше никакъв начин да ме накараш да се включа в екип. все пак тогава програмирах за удоволствие, а какъв му е кефа някой да ти казва какво да правиш.

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Автор cв cв Cвeтлин Hakoв ( шефът )
Публикувано02.08.12 10:10

Нещо против нас, просветителите на новото време, ли имаш?

Ще те чукам в гъза, ще те чукам в носа ...

Автор Dr Who (новак)
Публикувано02.08.12 10:16

Поредния дето си е чесал .....
Щял да взима нашия хора, които могат да покажат изработени от тях готови приложения. Не е чувал тупана, че "Всеки идиот може да напише работеща програма". Дали самоуките самонадеяни идиоти с нездрав ентусиазъм не са много по-опасни, а ?
Извода е, че селектирането на хора не е точна наука и никога не можеш да имаш 100% успеваемост.
Всеки сам да си прецени - дали ще брули ябълките от дървото или ще си събира от земята.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.