Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:33 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Алелуя!!!нови  
Автор synergie_bg (новак)
Публикувано20.07.12 15:35

Ей, тука

някакви религиозни пичове твърдят, че земята била плоска. Ся всички ужким знаем че земята не е плоска, но на тях това никой не може да им го обясни. Преподобния е пуснал три "научни" експеримента доказващи защо земята е плоска както и скрийншоти от карибски пирати доказващи съществуването на края на света.

Мен лично ме интересуват две неща. Ясно, че кретени винаги е имало и ще има, както междувпрочем си личи и по част от съфорумците тука, обаче на мен по интересно ми е реално тези отчета, преподобни и т.н. измет част от кретените или част от тарикатите са? Вярват ли си те самите на булшита, който генерират? Тук въпросният карал S600 АМГ купен с пари от дарения.

Другото нещо което ме интересува е, ако хората са такъв прост добитък, не е ли всъщност благотворно за тях да бъдат експлоатирани, лъгани и преебавани, с цел благоденствието на обществото като цяло?

п.с. Отворен съм на дебат плоска ли е земята или не тъй като за мен не е ОСВЕН, ако някой не предостави достатъчно убедителна теза доказваща че е плоска.

Тема Re: Алелуя!!!нови [re: synergie_bg]  
Автор Pechenia (нема лабаво ;-)
Публикувано20.07.12 15:45

Дай един S600 и си избери каквато форма искаш - кълбовидна, овоид, куб, тетраедър, додекаедър... Не съм дребнав.

чети и дишай по-леко

Автор zaphod (мракобес)
Публикувано20.07.12 15:45

ами да, кръглата земя е еврейска измишльотина, целта е по-скъпи самолетни билети както и да се държат робите в неведение за да са безпомощни. само промити мозъци като тебе сляпо вярват на официалната пропаганда, а МИСЛЕЩИТЕ хора виждат истината

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: Алелуя!!! [re: synergie_bg]  
Автор Dr Who (новак)
Публикувано20.07.12 15:56

Муахаха, този е некав мега трол. Направо утепа коча.

http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?p=599633

Автор Pekoнcтpykтop (дарвинист)
Публикувано20.07.12 15:56

Мега яки експерименти, насрах се да се хиля.

Тема някой забеляза ли [re: synergie_bg]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано20.07.12 16:18

сигнатурата на попчето, имам предвид банера с "taking jesus to the world"

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: Алелуя!!! [re: Pechenia]  
Публикувано20.07.12 16:20

Не бих го направил от притеснение, че движейки се по овоидната форма на земята с мерцедеса има реален риск за теб да изпаднеш от повърхността и по този начин мен да обвинят за нелепата ти смърт. Докажеш ли обаче че земята е плоска, аз ще знам че чрез мен Исус би желал да караш С600 и с удоволствие ще ти предоставят последен модел такъв автомобил.

Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано20.07.12 16:22

Земята не е кръгла, тя е плосък квадрат!

Автор Pechenia (нема лабаво ;-)
Публикувано20.07.12 16:45

"Не бих го направил от притеснение, че движейки се по овоидната форма на земята с мерцедеса има реален риск за теб да изпаднеш от повърхносттаи по този начин мен да обвинят за нелепата ти смърт"
"Докажеш ли обаче че земята е плоска, аз ще знам че чрез мен Исус би желал да караш С600 и с удоволствие ще ти предоставят последен модел такъв автомобил."
Доказателството го имаш - и ти, и аз досега не сме изпаднали, въпреки че поне аз съм се возил и в мерцедес. Чакам таратайката, значи.

чети и дишай по-леко

Тема Re: Алелуя!!!нови [re: Pechenia]  
Публикувано20.07.12 16:55

Виж ся, мен, аз казах че има реален риск, не че задължително ще изпаднеш, точно както да се возиш в мерцедес не значи, задължително че е твой и следователно можеш да правиш каквото си искаш, ама има реален риск да те изритат от него по всяко време.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.