|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Forbes - Мусала
|
|
Автор |
Matthew Hairyone (непознат
) |
Публикувано | 10.06.12 16:55 |
|
Четохте ли това
Това истина ли е? Нещо не ми се вярва че тази мацка може да стартира такава фирма без нищо да отбира от програмиране и така на шега да се случат нещата... Нещо хич не ми се връзва тая.
Я някой по-запознат да сподели!
| |
|
Доколкото знам не тя е стартирала фирмата, а просто се оженила за онзи който я е създал.
| |
|
Вие не вярвате много на бгработодател, обаче в средно-грамотно написаните мнения там досега грешно инфо от там не съм виждал
| |
|
Въпросната е лапала пишката на основателя. Който между другото е доста прост пич, щото с тия кинти и свободно време можеше да джитка тук там, а той се е оставил да е дебел и прост (от квото виждам от интервютата) - а той не го прави.
В смисъл - тотално не разбирам идеята да си успял да направиш фирма, а в същото време да си дебел и прост. Не го разбирам тва, ама явно шефчето на Мусала го разбира.
--
One day it will make sense.
| |
|
смял съм се със сълзи за първи път от 5-6 години докато четох тази статия.....
нищо вярно няма освен, че са имали голям късмет в началото.
Явно смятат, че хората които ги познават добре няма да прочетата статията .......
| |
|
Дай линк да се посмеем и ние?
Hello, my name is Inigo Montoya
| |
|
По едно време много се пишеше за нея тук, при това в типичния за форума стил, но всички мнения взеха мистериозно да изчезват...
| |
|
линк нямам, само хартиения форбс
| |
|
специално на мусала не им знам историята, но на доста фирми им знам историята и обикновено има 4-5 момчета, дето са бачкали яко към един момент, ама доста често не са тия дето са на тези позиции като въпросната госпожица.
после обикновено се/ги махат към един момент въпросните хора и такива като тази мацка почват да говорят.
--
One day it will make sense.
| |
Тема
|
Re: Forbes - Мусала
[re: Гypy]
|
|
Автор |
BullDog (Bulgarian Dog) |
Публикувано | 14.06.12 17:54 |
|
Ти не подозираш колко си прав.
Ако не те мързи, потърси какви са били Пламен Цеков и Станимир Бойчев във Мусала и дали са още там. Всъщност що да търсиш, ей тука линка:
и
Ха-ха, сега забелязвам, те са отковали и каката, дето е била шеф на QA ....
Редактирано от BullDog на 14.06.12 17:54.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|