|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
зимитрисение
|
|
Автор |
korporativa (цар и господар) |
Публикувано | 22.05.12 13:31 |
|
Как преживяхте земитрисението? Аз в Люлин съм 20 тия етаж и беше страхотен ужас. Днес дори не съм на работа, още не мога да се освестя.
Отивам да си лея куршум.
----
no keys, push the start.Редактирано от korporativa на 22.05.12 13:32.
| |
|
Много сте близо до , затова. Ние от източните квартали не преживяхме чак такъв ужасТ.
| |
|
Усетило се е чак към източна България..
като се разлюти земята.. няма мое, няма твое...
Да не са почнали да дупчат за шистов газ някъде? Четох, че където има фракинг, се повишавала сеизмичнита активност.. трябва много да се внимава с тия методи за интервенция, щото снощи природата кратко и ясно показва кой е господаря все още на тая планета...
| |
|
Това не мож го обясни на демократично ,,мислещите'' натури - за тях истината се постига с демократично гласуване - ако мнозинството каже, че Пи = 3, значи е 3, не някакво си там ирационално число. Майката природа пред тях няма думата.
| |
|
Не е вярно пич, Американците ни удариха със секретното им оръжие за предизвикване на зимитрисения, а преди това удариха италианците
----
no keys, push the start.
| |
|
Добавям грешка в твоите разсъждения: вярвам, че американците са толкова могъщи, че имат какви ли не свръхсекретни оръжия, но не вярвам, че им е позната географията извън Северна Америка (демек в центъра на света е САЩ, на север е Канада, на юг Мексико). Няма как да са те.
| |
|
Те са бе заради ракетния щит
----
no keys, push the start.
| |
Тема
|
Re: зимитрисение
[re: korporativa]
|
|
Автор |
WMC (Прах във вятъра) |
Публикувано | 22.05.12 14:39 |
|
Събудих се, ослушах се и си легнах с дрехите готов да си припомня някогашната казарма.
| |
|
Тва е щото постоянно си правим ташак с Перник. Не се ебавайте с Перник!
В друг ред на мисли - доста от последните земетресения станаха на дълбочина 10 км. Световна конспирация anyone?
Eeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaasy rider
| |
|
Да не говорим, че всички стават точно през нощта между 2 и 4. Когато сме най-безпомощни. Господ ни мрази и иска да ни избие.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|