|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Кой е човека който... |  |  | Автор | Qvor Ivanov (LEADER ) |  | Публикувано | 21.05.12 19:54 |  |  | 

1. Има награда от президента.
 2. Е най-известният програмист в България.
 3. Има 20 години опит в ИТ индустрията.
 4. Е произвел стотици качествени програмисти.
 5. Е желан от десетки фими в София и в света и получава оферти за работи от големи световни фирми.
 6. Е винаги канен на ИТ събития в София като почетен гост.
 7. Е уважаван от всичките си колеги.
 8. Има поглед не само над програминрането но и над бизнеса и има опит като бизнесмен.
 9. Харесван е от жените и се забавлява макар че работи много. УОРК ХАРД ПЛЕЙ ХАРД.
 10. Винаги когато стане дума за програмиране/компутри и България неговото име е в ума на хората на първо място след Джон Атанасов.

???? КОЙ Е ТОЙ??? Със сигурност знаете кой е и щом го свързвате с този човек по-добре за него само хубаво или мълчание

!!!!

ONE DAY BULGARIA WILL BE THE NEW SILICON VALLEY.

|  |  |  
             |  |  | 

Това е Генади -

чети и дишай по-леко

|  |  |  
             |  |  | 

За това ли момче стааа въпрос? http://www.facebook.com/photo.php?v=102223546581497

Познаам го, тоя е мноо прост.

Разполага с личния телефон на "Роската" (б.а. Президента на РБ http://www.president.bg/)

----
 no keys, push the start.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кой е човека който...
[re: Qvor Ivanov] |  |  | Автор | WMC (Прах във вятъра) |  | Публикувано | 21.05.12 20:54 |  |  | 

И кой е той?

|  |  |  
             |  |  | 

Арон!

п.п. Кой по дяволите е Джон Атанасов?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кой е човека който...  [re: Deern] |  |  | Автор | WMC (Прах във вятъра) |  | Публикувано | 21.05.12 21:24 |  |  | 

Това е ник-нейма на Джон фон Нюман.

ПП: Шегувам те, да не вземеш да ми се вържеш.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кой е човека който...  [re: WMC] |  |  | Автор | Deern ( ღ) |  | Публикувано | 21.05.12 21:30 |  |  | 

Знаех аз, че ще водя дискусии (като с 5 годишни)  "Е ли  дистанционно управляваната детска играчка робот, или не е робот?"

|  |  |  
             |  |  | 

Познах от раз, нали.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кой е човека който...  [re: Deern] |  |  | Автор | WMC (Прах във вятъра) |  | Публикувано | 21.05.12 21:40 |  |  | 

Ми - не е - щом няма вид и форма и качества на човекоподобно - значи не е  - само е САМ.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кой е човека който...  [re: WMC] |  |  | Автор | Deern ( ღ) |  | Публикувано | 21.05.12 21:45 |  |  | 

хахаха ти се майтапиш

кажи ми пак дефиниция за робот

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |