Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:47 05.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Министър-програмистнови  
Автор croesus (хлевоуст)
Публикувано20.04.12 00:34

Вярвате ли, че е възможно програмист да стане министър, да си купи порше, хотел и фитнес зала и да подкара най-накрая електронното правителство?

Тема Re: Министър-програмистнови [re: croesus]  
Автор | (>[2] /dev/null)
Публикувано20.04.12 00:38

Програмист-министър звучи по-зле и от пожарникар-министър. А второто звучи доста зле.

The last good thing written in C was Franz Schubert's Symphony No. 9.

Тема Re: Министър-програмистнови [re: |]  
Автор croesus (хлевоуст)
Публикувано20.04.12 00:51

Мисля, че ако е джавар нещата няма да са чак толкова зле. Ако е си-плюс-плюсец ще е голям скучубър и ще го мрази цялото министерство. Ако пък е php-джия ще опука парите и ще избяга с някоя секретарка без да свърши нищо. За пърладжия ще трябва преводач в министерството, а ако е дот-нет-аджия само ще позира с костуми по пресконференции и ще носи Варшан Константин втора ръка.

Автор Aaron (charming)
Публикувано20.04.12 01:48

Програмист-министър звучи по-зле и от пожарникар-министър. А второто звучи доста зле.

Друго си е негър-президент и еврейн за шеф на федералния резерв, а?

П.П. Сега разбирам защо толко ревеш за клуб Политика...:-)
Малоумен некадърен политикант...

Автор | (>[2] /dev/null)
Публикувано20.04.12 06:40

Джавар сигурно ще е ОК, макар че постоянно ще сменя разни системи за работа с по-модерни. Си-плюс-плюсеца ще въведе всички възможни новости, дори и да са взаимноизключващи се, и ако някой се оплаче, ще обяснява, че единствената причина за батака е, че няма качествени изпълнители. Досега преводач за пърладжия не съм виждал в реалния живот (няма нужда от такива, защото perl e write-only language), но след като има двуглави гущери може би съществуват и подобни уроди.

За пхпари и дот-нет-аджии не знам -- не познавам такива.

The last good thing written in C was Franz Schubert's Symphony No. 9.

Автор zaphod (мракобес)
Публикувано20.04.12 07:19

че може, що да не може. програмист е още сравнително млада професия, а хората ги хваща политиканщината след 40те, малко са програмистите на тая възраст. ще видите като почнем след 5 години да се дърлим за пенсионни реформи и здравни каси

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Автор MupaM (мацка)
Публикувано20.04.12 08:46

Така ами, програмисти, пожарникари... друго си е професионален министър (-председател).
Ама и Станишев ви беше крив - нямал бил стаж.

Автор ДoтHeт Hинджa C Kacka (карам ламбо)
Публикувано20.04.12 08:49

Има министър програмист и даже президент, споко.

http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=81&aid=2200

"Много съм горд с наградите, които печелех навремето - бях първи на национални, републикански и всякакви състезания по програмиране".

Тема Re: Министър-програмистнови [re: ДoтHeт Hинджa C Kack]  
Автор Federer (Mean Machine)
Публикувано20.04.12 10:35

оказа се че един познат е почнал в Телерик , за 5 бона.Естествено е нает като .Нет програмист но иначе се занимава със съпорт.Кара мотор BMW и казва че путките много му били връзвали.Бил щастлив

Редактирано от Federer на 20.04.12 10:37.

Тема Re: Министър-програмистнови [re: Federer]  
Автор Пaниkoвckи (член)
Публикувано20.04.12 10:41

Ма в Телерик и заплати ли давали? Не е ли достатъчна награда фактът, че работиш заедно с наков?!? Леле как се е променил светът, аз докато си подбирам работодателите по заплащането.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.