Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:09 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Каква може да е причината за тованови  
Автор jensen-110062 (рекордьор)
Публикувано05.04.12 23:04

В момента не мога да се вържа към почти нито един web server, с изключение на facebook, btv.bg и дира (и май и др саитове завършващи на .bg). Съответно тези мога да ги ping а другите не мога. Как е възможно само те да ми работят. И скайпа ми работи, но пък MIRC не ще.
Някакви умни идеи. Преди съм овикала провайдера си искам да съм сигурна, че причината не е в мен. Възможно ли е някой да ме е хакнал при тези признаци. Вече не знам какво да си мисля ама е адски досадно

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от jensen-110062 на 05.04.12 23:07.</EM></FONT></P>

Редактирано от jensen-110062 на 05.04.12 23:20.

Тема Re: Каква може да е причината за тованови [re: jensen-110062]  
Автор Pekoнcтpykтop (дарвинист)
Публикувано05.04.12 23:07

Преди време една девойка имаше подобни проблеми и ме викна да й помогна да ги оправи. Нещата не свършиха съвсем добре.

Тема Re: Каква може да е причината за тованови [re: Pekoнcтpykтop]  
Публикувано05.04.12 23:31

стига де, това ми звучи като някакъв базик, да мога да влизам само в .bg сайтове. А дори не съм в БГ.

Тема Re: Каква може да е причината за тованови [re: Pekoнcтpykтop]  
Автор MupaM (мацка)
Публикувано05.04.12 23:37

За кого не свършиха добре, за теб ли? Да не те биха?

Тема Re: Каква може да е причината за тованови [re: MupaM]  
Автор Pekoнcтpykтop (дарвинист)
Публикувано05.04.12 23:41

... за интернет кънекшъна

Автор Pechenia (нема лабаво ;-)
Публикувано05.04.12 23:52

Много си смукала от арена/замунда, очаквай един симпатяга с гола глава - Явор Колев му викат... И за да ти стане по-весело, един актуален за теб виц:

По време на комунизма в СССР. Някакъв баровец си купува вносен телевизор и веднага се захваща с дистанционното.
Щрак - и на екрана се появява XXV конгрес на КПСС.
Щрак - друга програма, пак XXV конгрес на КПСС.
Щрак - и на третата програма XXV конгрес на КПСС.
Човека започва бясно да сменя каналите, но все попада на конгреса. Накрая започва да сменя честотите, за да намери друг канал. И по някое време му изниква нова програма, която до този момент не е виждал. Навъсен говорител с квадратна челюст се навежда към екрана и казва:
- Сменяй каналите, Сидоров, сменяй… Съответните органи вече са на път към вас.

чети и дишай по-леко

Автор WMC (Прах във вятъра)
Публикувано06.04.12 00:29

Тука за едно такова здравей взимат по 200 кинта на започнат час. В банките познават ли те?

Публикувано06.04.12 10:04

не съм смукала. Оказа се, че централно има интернет, като че ли рутера в офиса нещо се е ошашавил. Ама ся вече и до БГ странбици не пуска, само дира ми бачка, не знам на какъв принцип го избрал. И фейсбука отказа деа

Редактирано от jensen-110062 на 06.04.12 10:05.

Автор 741 (ветеринар)
Публикувано06.04.12 11:40

Прилича на скапан DNS. Виждаш само каквото си гледала преди и IP-то му още стои в кеша.
Сложи в настройките гугълския DNS 8.8.8.8 и ще заметеш проблема под килима.

Тема Re: Каква може да е причината за тованови [re: 741]  
Публикувано08.04.12 15:31

не знам кое е скапано, но 2 дена загубих да търся отговор и вече съм на ръба на истерия.
Оказа се, че само на един комп има Web. Същия LAN кабел обаче като го мушна в др компове НЕ пуска интернет (има skype, но няма Web). Компа, който има Web някак си (така ми го казаха и превеждам буквално) има директна връзка със сервера (на който е пуснат DNS). Аз от моя лаптоп обаче мога да се вържа локално за сервера, но като стартирам IExplorer от сервера пак няма Web (а преди си имаше). Пише че някакъв кабел не е вързан и затова работи в offline режим. Не мога да схвана какъв е този кабел щото в сървъра си има един LAN кабел мушнат, но не виждам за какво служи, защото като го разкача в компа, в които си има Web продължава да си имa, явно нямат връзка двете.
Изобщо недоумявам ква е тази мистерия.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.