Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:46 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Защо в бълХария повекето оранови  
Автор !Roxana! (непознат )
Публикувано25.02.12 22:18

не знаят нормалната мерка и не са нормални...

и защо веке и нормалното не им изглежда нормално.

Поздравявам ви с

и който знае гръцки, ше схване разликата и защо.

Оригинала НИКОГА не мое да се подмени....

Който иска нека се изчислева в размери.

Аз се изчислевам в себе си. Такава съм. Друга никога нема да бъда. Сантимите не ме мерат. Живота ми е отвъд и не стига да ме измери. Има и още.

За който иска, нека мери.

За който иска, нека намери.

(онова, което аз съм намерила и защо.)

ПС: Поздрави на гръцкоговорящите.

Едно важно в миналото другарче с гръцки произход, дето тогава се правеше на важно...ся ми се моли на ФБ....обичам го, жаля го.....и ще му помогна....стига да мога....просто ми е жал как некои ора се схващат за последна дума на модата ....

ПССС: особено на размери.... и националности... абе и на друи работи....

ПССССССССССС: мое и да е дошло моя видовден...аз не искам.

Аз искам тея ора щастливи....а те не моат даже с моята помощ....мислим си аз да не съм причина за нещастието им...аз ше помагам, ама ако некой не знае как да пие зелен чай на поляна, аз не съм винофна

Тема Re: Защо в бълХария повекето оранови [re: !Roxana!]  
Автор Pechenia (нема лабаво ;-)
Публикувано25.02.12 22:28

Пачавро нещастна, България е нещо което винаги ще се пише с главна буква. Набий си го в мозъка, или в каквото се плацика там вместо него...

чети и дишай по-леко

Тема Re:Re: Защо в бълХария повекето оранови [re: Pechenia]  
Публикувано25.02.12 22:35

Боклук нещастен, това и съм писала, нещата не се мерят в букви и размери!

Ма главния на робите запрегнати в ярема просто издиша....

Дукът мерите нещата в букви, сантими и физически идиотизми, тутугава ше сте на същуту...

Запомни ми думите...дукът не се утървете от буйквите и размерите, и националностите...и алабала..там расизъм, алабала....

е там ви е целата мерка...че немате мерка.....

Букви ви мерат.....завфри си буквите у гъза, нещастнико....

Не си от тея, дето схващат разликата....

Тема Re: Защо в бълХария повекето оранови [re: !Roxana!]  
Автор Beco_ (Boogie chillun)
Публикувано25.02.12 22:43

>> не знаят нормалната мерка и не са нормални...
Че откога лудите станахте мерило за нормалност бе душицо? И недей да пиеш. Ставаш в пъти по-така фюфют.

... for a brief moment it seemed that rock 'n roll would inherit the earth.

Тема Re:Re: Защо в бълХария повекето оранови [re: Beco_]  
Публикувано25.02.12 22:57

Ще ти се да сам пила, ама не сам.

Аз сам по-трезва от сички ви, зети заедно, и това е видно. Не знаете прости сингъл неща, дето малките дечица ги разбират по-добре.

Що така? кфо ви липсва? кфо си изгубихте?

Не знайте кой размер носите, не знайте тфа, онфа.....после друк ви бил пиян?????

КОй ви е виновен на несвесните, че не знаете къде е горе и къде е долу?

Тема Re:Re: Защо в бълХария повекето оранови [re: !Roxana!]  
Автор eliten_programist (непознат )
Публикувано25.02.12 23:05

Роксана, а защо пишеш толкова неграмотно ? Не си ли българка ? Нарочно ли пишеш така ?

Тема Re:Re: Защо в бълХария повекето оранови [re: eliten_programist]  
Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано26.02.12 01:59

Частично нарочно, частично защото пише от мобилен телефон/таблет.

Тема Re:Re: Защо в бълХария повекето оранови [re: Naki]  
Автор Pechenia (нема лабаво ;-)
Публикувано26.02.12 10:34

А изцяло, щото е семпла като дръжка от чук...

чети и дишай по-леко

Тема Аки,нови [re: Naki]  
Автор Kirosviniata (модераст)
Публикувано26.02.12 12:25

кога ще схванеш че изобщо не е задължително Кокошана да пише от мобилно устройство?

Дори съм по-склонен да вярвам в обратното

Тема Re:Аки,нови [re: Kirosviniata]  
Публикувано26.02.12 13:40

Може да не е задължително, но в случая най-често е така.

Да, пиша и от компа, и какво от това. Но определено пиша и от телефона, позволявам модератора да потвърди фактите.

Кога ше схванете, че андроид тука е на смешно ниска цена, и че всеки мое да си го купи? моя е ефтин Файър кфо беше ЕйчТиЕс, който го купих кеш още в деня на покупката. Какво са 200 паунда телефон, ако плащам моята част от наема си от 600 паунда всеки месец, плюс сметки, петрол, съществуване и всичко останало? просто един месец нема да си купа некоя и друга рокла или ботушки....

Свикнете, че бълХария е на дъното на бедността, и се огледайте защо. Почти във всяка друга точка на света можеш да живееш по-добре и с по-висок стандарт, и да си позволиш всичко, което ти душа пожелае, без да изплащаш кредити като ненормален за абсолютни простотии.

Тфа па е даже ниска класа телефон, да ви ебъ ъ задната дупка. Ако искаш скъп и хубав телефон, шси купа нещо съвсем друго. Бахси и идиотизмите, да се изпростева на тема телефони....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.