|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Защо в бълХария повекето ора
|
|
Автор |
!Roxana! (непознат
) |
Публикувано | 25.02.12 22:18 |
|
не знаят нормалната мерка и не са нормални...
и защо веке и нормалното не им изглежда нормално.
Поздравявам ви с и който знае гръцки, ше схване разликата и защо.
Оригинала НИКОГА не мое да се подмени....
Който иска нека се изчислева в размери.
Аз се изчислевам в себе си. Такава съм. Друга никога нема да бъда. Сантимите не ме мерат. Живота ми е отвъд и не стига да ме измери. Има и още.
За който иска, нека мери.
За който иска, нека намери.
(онова, което аз съм намерила и защо.)
ПС: Поздрави на гръцкоговорящите.
Едно важно в миналото другарче с гръцки произход, дето тогава се правеше на важно...ся ми се моли на ФБ....обичам го, жаля го.....и ще му помогна....стига да мога....просто ми е жал как некои ора се схващат за последна дума на модата ....
ПССС: особено на размери.... и националности... абе и на друи работи....
ПССССССССССС: мое и да е дошло моя видовден...аз не искам.
Аз искам тея ора щастливи....а те не моат даже с моята помощ....мислим си аз да не съм причина за нещастието им...аз ше помагам, ама ако некой не знае как да пие зелен чай на поляна, аз не съм винофна
| |
Тема
|
Re: Защо в бълХария повекето ора
[re: !Roxana!]
|
|
Автор |
Pechenia (нема лабаво ;-) |
Публикувано | 25.02.12 22:28 |
|
Пачавро нещастна, България е нещо което винаги ще се пише с главна буква. Набий си го в мозъка, или в каквото се плацика там вместо него...
чети и дишай по-леко
| |
Тема
|
Re:Re: Защо в бълХария повекето ора
[re: Pechenia]
|
|
Автор |
!Roxana! (непознат
) |
Публикувано | 25.02.12 22:35 |
|
Боклук нещастен, това и съм писала, нещата не се мерят в букви и размери!
Ма главния на робите запрегнати в ярема просто издиша....
Дукът мерите нещата в букви, сантими и физически идиотизми, тутугава ше сте на същуту...
Запомни ми думите...дукът не се утървете от буйквите и размерите, и националностите...и алабала..там расизъм, алабала....
е там ви е целата мерка...че немате мерка.....
Букви ви мерат.....завфри си буквите у гъза, нещастнико....
Не си от тея, дето схващат разликата....
| |
Тема
|
Re: Защо в бълХария повекето ора
[re: !Roxana!]
|
|
Автор |
Beco_ (Boogie chillun) |
Публикувано | 25.02.12 22:43 |
|
>> не знаят нормалната мерка и не са нормални...
Че откога лудите станахте мерило за нормалност бе душицо? И недей да пиеш. Ставаш в пъти по-така фюфют.
... for a brief moment it seemed that rock 'n roll would inherit the earth.
| |
Тема
|
[re: Beco_]
|
|
Автор |
!Roxana! (непознат
) |
Публикувано | 25.02.12 22:57 |
|
Ще ти се да сам пила, ама не сам.
Аз сам по-трезва от сички ви, зети заедно, и това е видно. Не знаете прости сингъл неща, дето малките дечица ги разбират по-добре.
Що така? кфо ви липсва? кфо си изгубихте?
Не знайте кой размер носите, не знайте тфа, онфа.....после друк ви бил пиян?????
КОй ви е виновен на несвесните, че не знаете къде е горе и къде е долу?
| |
|
Роксана, а защо пишеш толкова неграмотно ? Не си ли българка ? Нарочно ли пишеш така ?
| |
|
Частично нарочно, частично защото пише от мобилен телефон/таблет.
| |
Тема
|
[re: Naki]
|
|
Автор |
Pechenia (нема лабаво ;-) |
Публикувано | 26.02.12 10:34 |
|
А изцяло, щото е семпла като дръжка от чук...
чети и дишай по-леко
| |
|
кога ще схванеш че изобщо не е задължително Кокошана да пише от мобилно устройство?
Дори съм по-склонен да вярвам в обратното
| |
|
Може да не е задължително, но в случая най-често е така.
Да, пиша и от компа, и какво от това. Но определено пиша и от телефона, позволявам модератора да потвърди фактите.
Кога ше схванете, че андроид тука е на смешно ниска цена, и че всеки мое да си го купи? моя е ефтин Файър кфо беше ЕйчТиЕс, който го купих кеш още в деня на покупката. Какво са 200 паунда телефон, ако плащам моята част от наема си от 600 паунда всеки месец, плюс сметки, петрол, съществуване и всичко останало? просто един месец нема да си купа некоя и друга рокла или ботушки....
Свикнете, че бълХария е на дъното на бедността, и се огледайте защо. Почти във всяка друга точка на света можеш да живееш по-добре и с по-висок стандарт, и да си позволиш всичко, което ти душа пожелае, без да изплащаш кредити като ненормален за абсолютни простотии.
Тфа па е даже ниска класа телефон, да ви ебъ ъ задната дупка. Ако искаш скъп и хубав телефон, шси купа нещо съвсем друго. Бахси и идиотизмите, да се изпростева на тема телефони....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|