|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Какво се програмира най-трудно според вас |  |  | Автор | jensen-110062 (рекордьор) |  | Публикувано | 24.02.12 09:23 |  |  | 

Като изключим засукани рекурсивни задачки закачки за гении от олимпиадите по програмиране....
 Кое ви е най-сложно и кое ви е най-трудоемко да апрограмирате от дейли лайф:
 Игри, разни видове приложения, какви точно.... Давайте.
 Аз мисля, че тия графичните тип анимациони филмчета са най-сложни

|  |  |  
             |  |  | 

Лично на мене най-сложно ми е програмирането с косинуси. Това е много трудно и много го има в реалния живот. Когато учих в университета, доцент Наков ме изпитваше на косинуси и понеже бях млад и зелен, мислех, че е ташак това. Мислех си, че Наков е некво глупаво дете от 50 кила, дето само пие и говори неадекватни неща като НЛП и курове на негри.

Разбира се, грешах.

Сега, години по-късно, всеки ден, всеки, пиша код със косинуси. Забележи, не синуси, а КОСИНУСИ. Гледам си кода и на всеки ред има поне 3 косинуса.

Ами това е живота като цяло, нямам друго какво да кажа.

|  |  |  
             |  |  | 

И пак си дремал, когато д-р Светлин Наков се е опитвал да те направи човек. Косинусите и синусите са взаимно заменяеми.

|  |  |  
             |  |  | 

Да му се свети името, както на небето, така и на земята

Амин.

----
 no keys, push the start.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Какво се програмира най-трудно според вас  [re: jensen-110062] |  |  | Автор | zaphod (мракобес) |  | Публикувано | 24.02.12 10:13 |  |  | 

хора

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

|  |  |  
             |  |  | 

Лъжеш, д-р Светлин Наков вече програмира и хора.

|  |  |  
             |  |  | 

затова всички го знаят, а ропчетата дето програмират компютри никой не ги знае

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Какво се програмира най-трудно според вас  [re: jensen-110062] |  |  | Автор | croesus (хлевоуст) |  | Публикувано | 24.02.12 10:21 |  |  | 

Търд-парти сървисис и подобни. При тях проблем може да изскочи абсолютно отвсякъде и въпреки, че има измислени стандарти, почти никой не ги ползва.
 За мен анимацийките и алгоритмите са най-приятната част.

|  |  |  
             |  |  | 

Изстрелването на совалки в космоса.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Какво се програмира най-трудно според вас  [re: zaphod] |  |  | Автор | ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред) |  | Публикувано | 24.02.12 10:35 |  |  | 

не

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |