|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Когато бяхте необработени диаманти
|
|
Автор |
korporativa (цар) |
Публикувано | 13.02.12 16:14 |
|
Кой ви откри за програмирането? Как решихте да ставате програматори?
----
no keys, push the start.
| |
Тема
|
Re: Когато бяхте необработени диаманти
[re: korporativa]
|
|
Автор |
Om_ (eyeful) |
Публикувано | 13.02.12 16:14 |
|
Конюнктурата.
| |
Тема
|
[re: Om_]
|
|
Автор |
korporativa (цар) |
Публикувано | 13.02.12 16:19 |
|
Конюнктурата си има име- Светлин Наков, другарката в училище, етц.
----
no keys, push the start.
| |
|
Д-р Светли Наков, ако обичаш. Това, че ти си някакъв прошляк без титла не означава, че не трябва да засвидетелстваш уважение на хората с титли.
| |
|
Аз ти обясних за камиона, сега ще ти обясня и за титлите. От магистърската степен на горе всичко може да класифицира като диагноза. Тук дори може да се обхване целия спектър от психологически разстройства на личността. В една голяма степен това е избиване на комплекси. Сеш са?
Какво като е доктор? Като сере цветенца ли сере? Аз като знам как си взех магистърската титла доста сериозно се замислех за докторска степен. Дори е по-лесно от магистратурата само дето е 5 години и няма начин да ги скипнеш. Няма натовареност от лекции и практикуми и никой не те занимава с глупости. Университетите дето ги плюе светията едвам си намират докторанти и поради липса на кадри лимонки като свети Наков получават титли - диагнози. Сеш са?
Калъф.
----
no keys, push the start.
| |
|
Простичко момченце си ти, ще ровиш по кофите на старини, докато д-р Светлин Наков ебе млади студентки.
| |
|
Вечер боли ли те главата? Аз като зареждам на ОМВ-то и след това от изпаренията ме боли глава. Не се заяждам, само питам.
----
no keys, push the start.
| |
|
на явор майка му я боли гъзъ след като зареди. щото плаща в натура.
| |
Тема
|
[re: korporativa]
|
|
Автор |
Naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 13.02.12 17:10 |
|
Майка ми. Тя е програмист, макар аз вече да не съм, поне не като основна работа. Първият ми програмен език беше C (под DOS).
| |
|
в казармата
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|