|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Как мислите?
|
|
Автор |
Гpиro ( играчът ) |
Публикувано | 11.02.12 20:11 |
|
Дали хората ще си направят труда да изчетат това условие?
Този конкурс започва да изглежда все по-опорочен.
| |
Тема
|
Re: Как мислите?
[re: Гpиro]
|
|
Автор |
Дтт индж (карам ламбо) |
Публикувано | 11.02.12 20:24 |
|
Аз минах по диагонала и намерих този gem в условието:
{"name":"Changchun2","type":"even","url":"https:\/\/ncic.ac.cn\/daihui\/chao"},
разбира се, ако някой е пропуснал да прочета дай-хуй, има го и малко по надолу още веднъж:
{"file":"He Yi Hui Dai.mp4","servers":["Changchun2"],"size":196356},
Тази класа, извираща от сърцето на Младост 1А, може да принадлежи на само един човек. Това разбира се не може да учуди никой. Учудващото е, че едно списание с някаква история с някой и друг лев публикува текст стил Уикенд, написан от неуспял програмисст под въздействието на алкохола.
Аз лично имам друга, по-добра задачка за ПС Мегазън - колко пъти думичката "хуй" присъства в текста на задачата от техния конкурс? Също така, ако това е някакъв опит за "хумор", някак си на 30 и нещо години смеенето на думички като хуй и пърденето в асансьора трябва да сме ги минали и еволюирали в някакъв по-добър сарказъм и интелектуален хумор. Но затова - друг път.
Редактирано от Дтт индж на 11.02.12 20:26.
| |
Тема
|
[re: Дтт индж]
|
|
Автор |
435 (Сър Пич) |
Публикувано | 11.02.12 20:43 |
|
хаха може би просто са го откраднали от китайци
| |
Тема
|
|
|
Автор |
BullDog (Bulgarian Dog) |
Публикувано | 11.02.12 21:35 |
|
То да го прочетат, как да е. Ама да седнат да го имплементират? И за чий?
Да не ги е ебал лудия с карфичка ...
BTW, думичката хуй участва във всички примери за HTTP статус код 200 ... Имбецили!
Никак обаче няма да се учудя, ако задачата от следващия кръг е написване на система за оптимизиране на покупки от магазини Била, Кауфланд и т.н. Задължително на PHP!
Бе в този форум не се говори за политика, ама да ви дам задача с повишена трудност. Знаете ли програмист, участвал в предизборна кампания на политическа партия? Ако не се сещате, мога да ви дам жокер (например, името на партията)
Пък аз си мислех, че по-долу от това не може да се падне ...
| |
|
Каква е наградата? Комплект нови гуми с джанти за голф тройка? Нов акумулатор Искра? Аз нещо не успях да я открия.
----
no keys, push the start.
| |
|
Наградата е комплект, 4 зимни гуми с джанти, за Тойота Авенсис, но уловката е, че трябва сам да си ги демонтираш.
| |
|
Пичове, не знам за вас, ама аз мисля да участвам в това начинание. Само майка да изчисти масата от вечерята, слагам си гривната Пауър Баланс и започвам.
----
no keys, push the start.
| |
|
Дееба, големи са. Няма да ми станат, ама мога да ги менкам за моя размер.
----
no keys, push the start.
| |
|
Е, цяла Тойота Авенсис, малко множко ще е, като награда, за толкова елементарна задачка.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Om_ (eyeful) |
Публикувано | 11.02.12 23:49 |
|
Не мога , утре сутринта пак ще пробвам.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|