|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Парадокса мЕлеонер в метро
|
|
Автор |
korporativa (цар) |
Публикувано | 10.02.12 20:47 |
|
Както знаете голфчето ми е развалено. Доктора каза "Ша чакаш по-добри времена". И така след този масивен удар по моето его трябва да се справям с прозаични проблеми от ежедневието като преодоляването на разстоянието Люлин 3 - бизнес парка - Люлин три с транспорта на обществото или т.нар. обществен транспорт. Понеже съм отвикнал да правя сложнните анализи от къде с какво да пътувам седнах и си написах програма ала Телерик академи за маниране на най-кратък път от точка А до точка Б в условията на софийския трафик-реалност.
След една вечер сетъпване на проекта - соурс контрол, създаване на нов проект, избор на методология, архитектура, изпозлване на патърни и всичките добри практики, които може да се сетите успях да го довърша до сутринта. Момента на истината настъпи когато зададох входните параметри Люлин 3 - бизнес парк, отметнах тикчето народен транспорт и натиснах заветния бутон "Направи и експортирай анализа". Резултата беше отчайващ - метро + хАвтобус.
В автобус не съм се возил от когато бях ученик във ТУЕС, а в метро съм се возил веднъж и то когато Бойко го откриваше (исках да се видя по телевизията и да хапна на аванта от кетъринга). Приех резултата със доза разочарование, но това не ме спря да отида на работа в мразовития февруарски ден. Станах от стола, изкъпах се, облякох си новите дрехи и поех кръста си, моята голгота беше чак на другия край на столицата.
Докато вървях към метро станцията из непочистените улички си мислех къде може да съм сбъркал с алгоритъма, овлечен в размисли дочух глас "Младост 1 крайна станция. Моля напуснете влака". Бях преполовил пътя. Докато стигна до офиса без цигара, без най-новите хитове на пайнер се чувствах като Брияна Банкс след тежък снимачен ден.
Избутах деня и дойде време да се впусна отново във прозата наречена градски транспорт. Докато си мислех за затрупаното ми голфче и се качвах в метро-влака дочух отново глас. Гласът беше познат, говореха си за програмиране и компютри. Не ги отразих все пак това работя и не ми е интересно, но след няколко минути разговора стана интересен започнаха да говорят за лектори, курсове и т.н. Обърнах се. Шока, който изпитах беше огромен, дори засенчи диалога между двете момиченца (на около 12-13) които си говореха за анален секс.
Свети свети Светлин и Наков да му се свети името. Той беше в едни влас с мен, в един вагон с мен, дори на няколко метра от мен. ТОЙ говоеше с една нинджа от телерик явно, защото (тя нинджата) държеше релакс топка под формата на дот.нет ниджа с логото на фирмата.
След първоначалния шок в главата започнаха да навлизат въпроси от сорта: Защо той пътува с плебса? Защо ТОЙ говори на висок глас за неща, от които не разбира? Защо се е облякъл с кожено яке, което му стои като харизано? Защо при цялата тази блъсканица хората стояха на около поливин метър от него? Защо ръкомаха така? Защо като е мЕлеонер е в този влак? и т.н.
На толкова много въпроси не можах да си отговоря. Нядявам се вие да успеете да ми отговорите.
----
no keys, push the start.
| |
Тема
|
Re: Парадокса мЕлеонер в метро
[re: korporativa]
|
|
Автор |
Aaron (charming) |
Публикувано | 10.02.12 21:10 |
|
Наков винаги си е бил такъв. Рипа и скача, кат колибарски петел на проскубана кокошка.:-)
Преди няколко години, като разбрах, че се е оженил си викам: "Его на, бравос, жена...след тва деца...ше се кротне момчето малко. Един вид ше бъде малко по-уравновесен и спокоен...". Нема такова нещо, то акъл и мензис...нали знаеш.
Пак добре, че не си го засекъл сутринта в метрото (след тежък запой с Бургас 63).
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Om_ (eyeful) |
Публикувано | 10.02.12 21:22 |
|
Защото имаш бъг, ве, най-бързо от Люлин 3 до Младост 3, ти е със 111.
| |
|
:) ТУЕС е институция, явно доста хора сме почнали кариерите си от там. Жалко, че Светлин Наков, на нашата възраст, не е бил толкова находчив, че да попадне в правилното училище.
За Голфа, искрени съболезнования, но те разбирам. Моята кола цяла седмица остана затрупана на паркинга, в един от дните просто не успях да изляза, а след това стана само по-лошо.
Кой знае, може и Светлин да е затрупан или да няма къде да паркира в Младост 1. Последните две седмици София не става много за придвижване с автомобил.
| |
Тема
|
[re: Om_]
|
|
Автор |
korporativa (цар) |
Публикувано | 10.02.12 21:29 |
|
След първите 50 метра в междублоковото пространство при -20С имах леки съмнения, но след 100те + мокри крака бях сигурен. По принцип софтуера, който правя е за други хора и тогава няма проблеми, защото не ме ебе за тях.
----
no keys, push the start.
| |
|
"чувствах като Брияна Банкс след тежък снимачен ден"
xaxaxaxaxax
трябва да почнеш да се занимаваш с публицистика ;-))))))))))))
N1 si ;-)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Aaron (charming) |
Публикувано | 10.02.12 21:41 |
|
Според мене трябва да се кооперирате с Яворчо - той прави софт за евтини стоки, ти софт за евтин маршрут...:-)
Ако некой тука се наеме и със софт за евтино пиене - баси системата ше стане, фацебук.ком ше ги отнесете кат свиня баберка:-)
| |
|
Черта на големия лидер е привидното му отъждествяваня с робите на първа линия. Привиден интерес в техните проблеми, ползване на техния транспорт отвреме на време. Помага и кимане с глава при репликата "банката пак вдигна лихвата, за ипотеката отиват 50% от семейните доходи", докато си резервираш президетнския апартамент на Westin в Хонолулу на айфона и пишеш имейл на HR-a да не му увеличава заплатата, "че го хванахме тоя в зависимост за 20 години".
Всичко това истински дотнет нинджа като Наков го умее и неслучайно е на това ниво и е избран за лидер. Аз лично не се съмнявам, че човек с неговите качества получава 10,000 български лева нетна заплата - нещо напълно заслужено предивид услугата, която предлага.
// ============
// Живей живота на
// запиши се днес в
// и живей живота на мечтите си.
Редактирано от ДотНет Нинджа С Каска на 10.02.12 21:44.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
| (>[2] /dev/null) |
Публикувано | 10.02.12 21:44 |
|
Аз не виждам никакъв проблем който и да е да използва обществен транспорт.
The last good thing written in C was Franz Schubert's Symphony No. 9.
| |
|
Добре, а той рептил под прикритие ли е или е просто редови илюминат? Защото аз се съмнявам за редови масон.
----
no keys, push the start.Редактирано от korporativa на 10.02.12 21:51.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|