|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
оффф марзи ме
|
|
Автор |
Qvor Ivanov (LEADER ) |
Публикувано | 01.02.12 22:32 |
|
ае марзи ме да чета ко сте писали днеска из сички теми аи некой да ми разкаже общо взето за кво иде реч
ONE DAY BULGARIA WILL BE THE NEW SILICON VALLEY.
| |
|
доста си неграмотен за елитен програматор
no_future
| |
|
Веднага бе баце...ето аз шти преразкажа с две думи:
Та, значи има един пустиняк...Явор май беше...та тоя омраз пусна неколко (6-7) теми, 2 от които беха за мерене на пишки, една май беше за височина, 2-3 пиянски темички (в едната обесняваше колко голем биткаджия е и как е бил двама пустиняци на един паркинг...). Тука мислех да му тегла една путка майна на тоя клефук (Яворчо де), ама там където е ударила мадъ нейчъ аз не повтарям.
И последната темичка те я те на...Та тва е в общи линии.
Нищо интересно нема:-)
| |
|
Приятелю, след като разбрахме че чукаш най-яката мацка в твойто село, че ти си най-голямата нинджа и моеш да пребиеш всички от НСО накуп, че си некво милионерче, следващия левъл е да обясниш колко ракия моеш да изпиеш за един запой.
Давай да те видим. На Бургас 63 предполагам си най-големия пияч.
След това, е левъла колко чикии моеш да си напраиш за един ден( само с едната ръка ).
Последния левъл е колко пъти моеш да спечелиш на руска рулетка с full clip.
Еба си, пич, абе като те чета и си мисля, ти да не си случайно Чък Норис ? Или някакъв негов бра'тчед ?
may the source be with you... Редактирано от ak_47 на 02.02.12 09:53.
| |
Тема
|
Re: Next level
[re: ak_47]
|
|
Автор |
435 (Сър Пич) |
Публикувано | 02.02.12 11:20 |
|
руска рулетка с автоматичен
| |
Тема
|
Re: Next level
[re: 435]
|
|
Автор |
ak_47 () |
Публикувано | 02.02.12 11:38 |
|
Ееее, това и Чък Норис не го може ...
may the source be with you...
| |
|
Както изглежда е и доста мързелив.
| |
Тема
|
Re: оффф марзи ме
[re: Гойко]
|
|
Автор |
435 (Сър Пич) |
Публикувано | 02.02.12 14:20 |
|
хаха ако обобщим май няма да се получи добра картинка
Мързелив, нисък, алкохолик(или наркоман) с проблемно детство, склонност към агресия и съмнителна сексуалност
| |
Тема
|
Re: оффф марзи ме
[re: Aaron]
|
|
Автор |
Бaй Oнзи (ентусиаст) |
Публикувано | 02.02.12 15:54 |
|
Забелязвам от извесно време спряхте да отговаряте на роксана и о чудо тя полека лека изчезна,обаче на тоя пич все още му се връзвате.Просто констатирам
http://www.spotmau.com/products/images/head.gif
| |
|
Едно време като се събирахме да играем баскет по училищата, имаше 2-3 неприятни субекта, които наричахме Г-н X, Г-н Y и Г-н Z. Та никой не искаше тези субекти да идват и затова ги наричахме така. В момента в който някой кажеше истинските им имена, и някой от тях се появяваше ... Та така и с кака ви X Сега ще цъфне отнякъде.
may the source be with you... Редактирано от ak_47 на 02.02.12 16:46.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|