|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Android applications
|
|
Автор |
croesus (хлевоуст) |
Публикувано | 22.01.12 14:18 |
|
Как може Гугъл да са направили такъв мощен осер??
За три години - 5 различни ГУИта. Сигурно няма два телефона, на които едно и също нещо да изглежда по един и същ начин.
| |
Тема
|
Re: Android applications
[re: croesus]
|
|
Автор |
Naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 22.01.12 15:37 |
|
Кое бре? Какво точно? Като пуснеш дадена програма, всичко е почти на всички телефони 1:1. Какво значение има shell-а, през който се пускат програмите? Като стартира дадена програма, shell-а изчезва от поглед, мм?
| |
|
да незабравяме симулатора
които boot-va за 25 секунди на 3 GHz quad core
| |
|
Салгасна сам, много е бавно.
Аз псувам непрекъснато, ако моете да си представите тая картинка.
Ако мое да нося компутер, който да дайалва, место телифон....аз сам за.
| |
Тема
|
Re: Android applications
[re: Naki]
|
|
Автор |
croesus (хлевоуст) |
Публикувано | 22.01.12 16:25 |
|
Е не е. Даже EditText е различен при 1.6 и 2.1 и 4.0.3. Отделно има различни атрибути. android:gravity="right" не работи при старите версии.
А при RadioButton положението е съвсем драматично.
| |
|
Ти явно си с връзки. При мен, с четири ядра на 2.5, се бави една цигара време, ако ще зарежда нещо по-старо от 4.0.3. Това е линукската версия, при Уиндоус може и да е по-бърз.
| |
|
изплагиатствал си ме, ама няя лошо че са ти се отворили очите
| |
|
Аз пък съм възхитен как се чете на айфона, за пада - ясно, но телефон, на който реално мога да чета - супер :) Това с говоренето не съм аго пробвал и не знам какво се въодушевяват, понеже дървените сименси го можеха навремето, но реално никой не го ползваше. Некви ябълчани ми обясняваха колко е яко, но не успях да ги разбера кое точно е якото
най гуй страх дан истини и дансъ мини -- zaphod
| |
|
барни зеленото копче - и ша разбереш
| |
|
ГУИ-то на андроида си е подобно на хтмл, и правенето му е подобно на веб дизайн. В тоя смисъл, е нормално всеки път да изкарват нови картинки. Както и всеки производител на телефони да демонстрира собствено виждане на нещата. Мога да ти покажа Андроид дивайси, които по никакъв начин не можеш да познаеш че са андроид.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|