|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
леко офф
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 03.01.12 10:28 |
|
както знаем, програмистите не са най-големите ебачи, та ако някой има нужда от качествен материал,
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
Re: леко офф
[re: zaphod]
|
|
Автор |
wiz (змей) |
Публикувано | 03.01.12 13:53 |
|
явно ги разбираш нещата, що не напишеш дали се научи да четеш поне? или не е нужно да четеш когато може да се залъгваш с първата глупост която ти попадне?
епидемията от масова глупост не прощава и май е достатъчно да кажеш нещо което звучи правдоподобно и да подхвърлиш малко храна и сигурно веднага се събират желаещи да те подкрепят?
ето един линк и от мен
изглежда има доста майстори лизачи и за тях този може да е полезен, може да се кооперират при набиране на служители като този:
People just don't make sense anymore
| |
|
Яко, особено последната реплика:)))
| |
|
жалко че записа секва веднага след последната реплика, и реакцията на кифлата не може да се види. търсих из интернет за по-дълъг запис, но не намерих
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Ако не е нагласено и тя не се преструва, едва ли ще е по-различна. Ще го гледа със съжаление и ще се опитва да му помегне да намри бог. Но има вероятност да е комедиен скеч. Но пък от друга страна такива промити мозъци като нея има немалко.
| |
Тема
|
Re: леко офф
[re: zaphod]
|
|
Автор |
Beco_ (Boogie chillun) |
Публикувано | 03.01.12 16:49 |
|
Гледал съм го преди време. Очевидно пича в края си сваля микрофона и напуска студиото. С такива като кифлата не може да се разговаря. Друго може и да може, в зависимост от вкусовете. Аз лично не бих могъл с подобни екземпляри.
... for a brief moment it seemed that rock 'n roll would inherit the earth.
| |
|
"Гледал съм го преди време. Очевидно пича в края си сваля микрофона и напуска студиото. С такива като кифлата не може да се разговаря. Друго може и да може, в зависимост от вкусовете. Аз лично не бих могъл с подобни екземпляри."
Не можеш с жени ли?
| |
|
не стига, че не можеш да я ебеш, ами не ти дава и да си лъскаш като си я представяш
тя не дава, ама както каза събеседника и "нищо не можеш да направиш срещу това"
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Hello, my name is Inigo Montoya
| |
|
>> Не можеш с жени ли?
Като нищо може да се окаже, че имам по-дълъг семеен живот от възраста ти, но айде да не се оплаквам. :)
... for a brief moment it seemed that rock 'n roll would inherit the earth.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|