Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:11 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема искате ли да бачкате във фбрнови  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано24.12.11 18:31

после що американците не ставали индженери

обърнете вниманеие на изискванията
после вижте заплатата

Тема Re:искате ли да бачкате във фбрнови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор !Roxana! (непознат )
Публикувано24.12.11 18:57

Не знам защо го пишеш това тук, едва ли някой в тоя клуб покрива изискванията.

Не видох некаде да има изискване за гражданство, но и не допускам ФБИ dа наема не-харемиканци :)))

За британските специални служби знам, че рекрутват само родени британци, и само в изключителни случаи (не дават детайли, само казват, че си запазват правото на последна дума) рекрутват хора от други националности. Единствените изисквания са кандидата да има фантастичен интелект и физически умения (минаваш серия тестове преди изобщо каквото)

Сега не намирам в момента тоя линк, но като се сетя какво бях гледала, и дано се сетя да се върна и да постна линка.

Колкото повече предложиш, толкова по-големи шансове имаш, но никога нямаш гаранция дали ще те наемат и всичко останало, просто едно от предварителните условия е, че не поставяш условия и се подчиняваш сляпо, каквото ти се каже.

ПОмня, че като го четах, и ми настръхна козината:)))) плашещо си е и не е за хора със слаби нерви.

Тема Re:искате ли да бачкате във фбрнови [re: !Roxana!]  
Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано24.12.11 18:58

U.S. Citizenship си го пише, не четеш!!

Тема Re:Re:искате ли да бачкате във фбрнови [re: Naki]  
Автор !Roxana! (непознат )
Публикувано24.12.11 19:16

И немах толко тарпение....то такъф чаршаф, а неска е празник...още не съм изчела клуба даже по диагонал...вероятно че одим да земем една вана (мажете ме отменят в кухнята) и чe лентяйствам на дивана до края на вечерта :)))

Тема Не [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор Deern ( ღ)
Публикувано24.12.11 21:54

На 50 часа на седмица и постоянно готов да пътуваш, не съм съгласна.

Преди 9 години нямаше да мисля много, но сега в никакъв случай няма да изкарвам пари, които няма да имам време да харча, за пътя и перспективата в бъдеще на това начинание няма смисъл да започвам въобще да мисля

Тема Искаш да кажешнови [re: Deern]  
Автор Kirosviniata (модераст)
Публикувано25.12.11 00:10

че преди 9 години щеше да се пробваш?

Тема Re: Ненови [re: Deern]  
Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано25.12.11 00:14

Приказваш глупости, това е доста трудна и опасна работа и НЕ Е за всеки!!

Тема Ми да бе,нови [re: Naki]  
Автор Kirosviniata (модераст)
Публикувано25.12.11 00:21

само Том Круз става.

Колко си наивен...

Тема Re: Искаш да кажешнови [re: Kirosviniata]  
Автор Deern ( ღ)
Публикувано25.12.11 01:03

Тогава щях да вляза в този релса, защото нямаше да покривам минимума възраст, но с онзи акъл да. Дори от гледна точка на обкръжение, тогава имах наоколо само хора с униформа и с пагони, така че абсолютно би се вписало подобно нещо.

Добре че нещата в тази възраст се променят сравнително бързо

p.s. Професиите, които предполагат огнестрелно оръжие наистина трябва да се вземат под внимание, защото за това оръжие има правила и на практика човек е на работа 24 часа и е женен за пистолета. ( особено ако няма вграден в стената сейф, тогава вече наистина е екстремно)

Редактирано от Deern на 25.12.11 01:08.

Тема Re: искате ли да бачкате във фбрнови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор bobyb (ентусиаст)
Публикувано25.12.11 10:08

И? За неинженерните кадри на ФБР заплатата е същата. Това е общ проблем за всички държавни служители във всяка нормална страна. Забелязал съм че там където да си държавен служител е престижно и по-платено от частния сектор, обикновено държавата рано или късно фалира и това е логично щото всички се натискат да стават държавни служители и няма кой да работи.

Гърция е класически пример и видяхме докъде я докараха. Чувал съм че Канада например са подобен случай, поне по-голямата част, но явно имат достатъчно ресурси за износ за да издеянат повече време - нещо като мини-СССР?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.