Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:13 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Направа на супер Спам програма, търся програмистнови  
Автор Идиoт пo бългapckи ()
Публикувано23.11.11 11:31

Търся програмист за направата на Супер спам програма пращаща емейли или пък съобщения във Фейсбоок. От това можем да спечелим милиони долари.

За пример ще ви дам Moneybookers където печелите до 100 долара за регистриран юзър.

Има такива програми, като alertpay, където печелите 10 долара. Също така печелите и процент от вложените пари.

Тоест, ако в България има свестни програмисти да направят Спам програма, която да праща съобщения към Богатите в интернета и те да се регистрират.

Ако регистрирате 1 000 богаташа на Moneybookers за една година ще вземете стотици хиляди долари. Същото е и за много други програми.

Ама българските програмисти са менте и нищо не разбират. Тръгнали покер ботове да правят. Верно сте луди и не знаете къде е далаверата.

Тема Re: Направа на супер Спам програма, търся програмистнови [re: Идиoт пo бългapckи]  
Автор lnigo Montoya (hello)
Публикувано23.11.11 11:36

Не търси повече добра жено, тук ще намериш програмист да ти напише тъпия спам бот.

Hello, my name is Inigo Montoya

Тема Re: Направа на супер Спам програма, търся програмист [re: lnigo Montoya]  
Публикувано23.11.11 11:38

От спамове се печелят милиарди. Това е бъдещето и миналото на Интернет. Всеки свестен програмист го знае. А все пак съм написал Идиот, а не Идиотка, така, че си прави изводите доколко въобще ме следиш.

Редактирано от Идиoт пo бългapckи на 23.11.11 11:39.

Тема Re: Направа на супер Спам програма, търся програмистнови [re: Идиoт пo бългapckи]  
Автор Гойко (индианец)
Публикувано23.11.11 13:19

Имаш шанс, вземаш книжките по програмиране, сядаш, изчиташ ги, ставаш топ български програмист, пишеш спам бота, печелиш милионите. Какво сложно има във всичко това, не губи време, а действай, че милионите ще ги вземе някой друг ...

Автор jeffty (член)
Публикувано23.11.11 13:29

бегай с тия тарифи ще ти излезе по-евтино да наемеш 2-3 милиона индийци да ги пишат на ръка. как мислиш, че работи гугъл?

Автор jeweel ()
Публикувано23.11.11 13:53

Ей, Блъдчо, марш от тука в някой психоклуб

(от където да не си баннат още).

Тема Re: Направа на супер Спам програма, търся програмистнови [re: jeweel]  
Публикувано23.11.11 14:06

Аз давам гениална идея на програмистите как да спечелят допълнително пари, ти пък ми Спамиш в темата.

А от идеята ми и ти може да се възползваш и да напишеш някоя спам програмка, а аз да спамя из Интернета и делим на половина. Съгласна ли си?

Тема Re: Направа на супер Спам програма, търся програмистнови [re: jeffty]  
Публикувано23.11.11 14:34

Това е много интересна идея българите да привлечем индийците. Вие като програмисти какво бихте предложили атрактивно на индийците?

Автор The Big Bang Theory (член)
Публикувано23.11.11 23:10

Ти внимавай, защото не е далеч времето, когато за спам ще се влиза в затвора [got mi e.

Автор bira_more (бира)
Публикувано24.11.11 00:11

Начи - казваш какво плащаш, какво точно искаш, и намираш кой да ти го направи.

Bеer? Mоre?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.