|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
цир ма
|
|
Автор |
jeffty (член) |
Публикувано | 17.10.11 05:55 |
|
кой че го бъде тоя път? интересен проект ще е определено.
| |
|
Ами трябва да се видят хардуерните параметри. Ама 15М ми се струват прекалено много. :)
| |
|
Според мен интересен проект бе този за 1.5М
Този ще го следим с повече от интерес.
| |
|
Малко е даже, държавна фирма трябва да се източи максимално в полза на свързани структури. Аз слагам 10 кинта на Технологика, в някакъв консорциум с бившата им шефка Ирен Кръстева, дебелото момче Пеевски и Цветан Василев от Корп.Търг.Банка. Хардуерен партньор ще е ЦАПК-Прогрес с Dell-ове, софтуерен партньор ще е Оракъл, че не върви такъв бюджет без по-така западна фирма и цялото това нещо ще се пише на Джава + Оракъл отзад и ще си ебе майката общо взето - 3-4 години, преди това 1-2 търгове и съдилища с другите конкуренти.
Мисля това е средния профил на поръчка от държавната администрация.
--
One day it will make sense.Редактирано от Гypy на 17.10.11 17:26.
| |
|
Да, за стандартна държавна поръчка са малко. Ама може по изключение да си поговорим реално как стоят нещата. :)
| |
|
Е те реално ние си знаем как стоят нещата, но веригата е дълга и много хора трябва да папат по нея.
--
One day it will make sense.
| |
|
Е колко да е интересен тоя проект една таблица (ВРЕМЕ,ЧИСЛА), 1700 евтини камери и един алгоритъм на сървъра да намира в кой квадрат е мацано по снимките на фишовете. 100К тотал ако се прави ефективно. 15М е огромна надценка дори по БДС.
Две страници статия за обществени поръчки и никаде не се споменава цирма. Какво стана с тези юнаци. Последно чух, че ще започват нова раса спин-офф на хюманите. За суперуепън има специален билд ордър - 5 бараки(детски градини), 2 банки и накрая датикум. С едно цъкане всичко това гърми.
| |
Тема
|
Re: цир ма
[re: jeffty]
|
|
Автор |
Naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 17.10.11 19:37 |
|
Сус ма, бре сир мо!!!
| |
Тема
|
Re: цир ма
[re: jeffty]
|
|
Автор |
wiz (змей) |
Публикувано | 17.10.11 19:56 |
|
технически е добре известно как се правят такива неща
интересното като че ли е съгласуването/координацията заради местните особености в начина на работа...Редактирано от wiz на 17.10.11 20:02.
| |
|
Е, скенер за фишовете те си имат и сега. Мисля, че искат да минат на некст левъл: отиваш в тотопункта, нацъкваш комбинацията на тъчскрийна и оно ти издава касова бележка. С която, евентуално, да претендираш за пИчалба.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|