Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:59 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема програмисти/овчари (ft. пожарникари)нови  
Автор rbyte (lostbyte)
Публикувано23.06.11 11:23

Явно позициите за по 7-8к (справка тук:

) са запълнени :(

За неуспелите да си намерят такава - ето новото предложение:

cheerz!

Редактирано от rbyte на 23.06.11 11:24.

Тема Re: програмисти/овчари (ft. пожарникари)нови [re: rbyte]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано23.06.11 11:39

хаха, правилно, стига е мрънкала интелектуалската паплач, никой не ги е бил у главата да земат вишото

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: програмисти/овчари (ft. пожарникари)нови [re: zaphod]  
Автор Pekoнcтpykтop (дарвинист)
Публикувано23.06.11 11:50

Бат' Бойко ше земе да ме изпревари в намерението ми да пратя всички дивелъпърчета да бачкат

Автор Орган (with nice life)
Публикувано23.06.11 13:37

Майна, не мога да разбера защо стана такава драма. Защо всички ИТ-а скочиха да се оплакват/жалват/мрънкат, като долни хюмнета? Това е нормален процес - некадърен си, никой не те иска, вашите също. Оставаш в Софията (или там където си) 3/4/5 месеца или докато родата от Руси могат да ти пращат пари.

Проблем(?) - пича е решил, че е велик, ама на. Tо всичко в Софията с връзки/свирки става всичко, а той... умен, красив, честен, кадърен етц. сега и безработен.

А той учил програмиране и не може да стане овчар просто така. Защо?

============
Такие вот дела...

Автор portal (ветеран)
Публикувано23.06.11 15:18

И аз съм копал на англисйките ниви за едното пруцесор да имам там :) га бях млад... по мою време да избачкаш с няква студентска работа (извън София говоря) пари за компютер... беше кауза пердута... дорде ги събереш, дореди ги купиш и ай съ озъбиш :) така че студенти зимайте гегите и марш по села и паланки, девойки по селата не останаха... но офце ше има още

Revolution, the only solution,
The armed response of an entire nation
System of a Down P.L.U.C.K.

Автор croesus (хлевоуст)
Публикувано23.06.11 19:22

Миналата година си засадих три лимона от семки и ще си ги гледам в саксии, докато се побират. Тази година обаче реших да счупя фаянса и боднах и 60 коренчета чушки. На есен ще видя каква е реколтата и ако е добра ще пробвам зимен разсад от арпаджик и чесън пак в саксии.
Направил съм си вече инсталации за дестилиране на вода, а в най-долната преградка фризера събирам пилешки кости и на есен ще правя суперфосфати от тях. Само с амониевата селитра е малко проблем, защото технологията й е много миризлива. Не искам да си купувам торове от магазина, защото тогава продукцията ми няма да е органик.

Майката му е селскостопански труд и самозадоволяване!

Тема Re: програмисти/овчари (ft. пожарникари)нови [re: croesus]  
Автор *Juliana* (3D)
Публикувано24.06.11 00:32

Майко мила, а къде е кравата? на терасата ли я гледаш? не се шегувам, само завиждам тихичко наказана в ъгъла

Тука нема проблем да засадиш нещо, но има проблем, ако завърдиш животинче.

Лицензи, алабала, наказания, глоби, ако не се грижиш. Абе диктатура на животните върху човека, ебаси, аз как ша стане да не си изпия кафето, за да разхождам кучката рабо сутрин? е нема да стане просто!

Цела зима гледах, една кучкарка как си разхожда кучето по часовник, в 7 сутринта станала, аз си водя детето на училище, а тя води една кучка. Гледаме и детето ме пита, ама какво й става на тая, ние едва гледаме, тя се дигнала и разхожда куче рано сутринта, вместо да си лежи в леглото.

Е кажи как се възпитава дете? аз си го казах както ми се изтръгна от сърцето, ебала съм и кучката и кучкарката, нема да станем в 7 сутринта да разхождам куче ако ще турско да е

За дете ще стана и още как! ама по кучета и събиране на кучешки лайна да си давам усилията, е нема да стане!

Автор Eвлaмпи Пoпдимитpoв (световноизвесен)
Публикувано24.06.11 00:35

Това е ебахти заразата - имам вишо - сички са ми задължени и е баунднато да съм отгоре. Нарастващо разбирам идеята на майката природа за световни войни - мое да не остане ного матрял, ма поне е релевантен

Just because you have a direction doesn't mean you can get there quickly -- sca4

Тема Re: програмисти/овчари (ft. пожарникари)нови [re: Орган]  
Автор *Juliana* (3D)
Публикувано24.06.11 00:38

Майна, не мога да разбера защо стана такава драма. Защо всички ИТ-а скочиха да се оплакват/жалват/мрънкат, като долни хюмнета? Това е нормален процес - некадърен си, никой не те иска, вашите също. Оставаш в Софията (или там където си) 3/4/5 месеца или докато родата от Руси могат да ти пращат пари.

Проблем(?) - пича е решил, че е велик, ама на. Tо всичко в Софията с връзки/свирки става всичко, а той... умен, красив, честен, кадърен етц. сега и безработен.

А той учил програмиране и не може да стане овчар просто така. Защо?

Е ти изпя на един дъх Моцарт и Шуберт, евала!

Това и аз съм се питала, защо тая драма.

Кадърен си, тичаш, работиш, просперираш, и никой нема право да ти завижда. Не си кадърен, еми не си, работи и се учи и до-учи, да станеш кадърен, ама не завиждай и ти на кадърните.

Но не, требе да меткаме кал, във всички посоки ако може. Аз това не го разбирам. Ми дигни си дармите, пък просперирай, некой да те е спрел, я мало Конаре, я Шабла, на кой му дреме откъде си, пробивай, работи, учи се.

Но сичкото циган се е научило, искам пари и то веднага и то много мильони, ама ако може да не работя и да не уча за това.

Е, не става така.

И после ред сълзи, ред сополи, ама кой да е виновен пак?

Тема Re: програмисти/овчари (ft. пожарникари)нови [re: *Juliana*]  
Автор croesus (хлевоуст)
Публикувано24.06.11 00:58

ебала съм и кучката и кучкарката, нема да станем в 7 сутринта да разхождам куче ако ще турско да е

А не се притеснявай, ако имаш кучка всяка сутрин в 7 ще я извеждаш като часовник. Просто още в 6 ще почва виенето и дрането по юргана.

Аз имам котка и тя така в 6 излиза на разходка. Разбрахме се обаче някакси да не се прибира преди 9, за да не ме буди да я пускам вътре.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.