|
Тема
|
Стойността на Фейсбук
|
|
Автор |
enarei (Педалолог) |
Публикувано | 15.06.11 07:34 |
|
Огромната стойност на Фейсбук не идва от пазарна активност или перспективи за такава.
Фейсбук е сравним с оръжеен арсенал. Неговата стойност се задава от правителствата и службите. Той предотвратява възможността за създаването на далеч по-неконтролируеми и враждебни социални мрежи.
Ако някой завърти популярна социална мрежа, да не забрави да я шитне на властите! Вижте Зукърбърг, как забогатя. Избирайте кинтите, а не мизерията и кютека!
| |
|
ти бот ли си ?
no_future
| |
Тема
|
Re: Стойността на Фейсбук
[re: no_future]
|
|
Автор |
enarei (Педалолог) |
Публикувано | 15.06.11 15:47 |
|
Не.
А ти бъготворка ли си?
| |
|
фейсбук ми е адски противен от самото начало, не знам защо. И още по малко разбирам, защо и за какво толкова много народ го ползва. Предполагам само защото се рекламира и хората се регват за да са част от стадото. Аз се регнах от любопитство и почти него ползвам, само от време на време с клюкарска цел. Ама акто гледам колко народ кибичи там и се не усеща че нищо не прави на практика.
Как доби такава полулярност не ми стана ясно. Има толкова соц мрежи в нета, защо пък точно фейса
| |
|
http://www.youtube.com/watch?v=0E_kjreubWY открийте разликите мадам.
| |
|
Как да го кажа най-меко - тия дето разбраха защо, направиха дебелите пачки. Ако преди няколко години ми кажеха, че ще копам като луд на 2 часа фермата /и гсм-а ще навивам даже/, щях да се смея като луд.
Сега се смеят тия от Зинга и само следят скока на акциите си.
Народът си иска дъвка за душата и който му е предложи прибира мъните.
То ако беше толкова лесно, Гугъл поне веднъж щяха да успеят. А те три опита за социалки и все камък.
| |
|
|
|
|