|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
За какво сте склонни да трошите пара?
Аз червената бюти js1200 и на двойна цена не бих се замислил. Предполагам колите са високо в листа, но мене не радват много май, виж руски прехващач, ама некой друг да го поддържа и да има начин да не припадам като се избичи фул тротле, това е друг въпрос :)
Just because you have a direction doesn't mean you can get there quickly -- sca4
| |
|
Харча за всичко що ми дава радост а.к.а no pockets in a shroud
You heard about the Chinese godfather? He made them an offer they couldn't understand.
| |
|
учудващо колко много програмисти свирят на китара, това е рязко отклонение от стериотипа за задръстеност, ако следвах нердология щях да напиша докторантура по темата.
иначе за кефа, като бях малък се кефех и на коли и на електроника, обаче сега са ми през кура.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Харча основно за техника и забавления. Тия дни си капарирах си една количка за кеф. Руски изтребител и аз бих карал с кеф, тва всъщност май е апотеоза на технократския хедонизъм (така да го кажем).
| |
|
Приеми го като компесаторен материал.
| |
|
(клип 2 мин)
"... Ах, какой мягкий вираж! ..."
| |
|
Това е старо и твърде експериментално. В момента истерията е покрай Т-50, новият изтребител, предвиден да влезе на въоръжение 2015.
| |
|
Всяка година поне по месец на екзотично място, остров с прекрасен климат, Спа центрове и традиционно отзивчив и достатъчно опитен персонал.
| |
|
Дрехи, дрехи, още дрехи ... и обувки!
| |
|
Е ти отпуши целокупното wishful thinking
Аз мноу обичам имоти....така да ми шумолят пейпъри за собственост
Земя, да си правя градинки и да си лежа на дебела сянка
Искам да открадна на кралицата имотите, но по всичко изглежда, че няма да ме огрее иначе има прекрасни имоти, гори, стопанства, градини, музеи, дворци...един или два ще ми стигнат на първо време
Шегувам се. Е, готино е просто. Повечето й имоти са уникални, направо нямат цена за продаване, уникати и исторически.
Пак, че не ми искат данък, че й дишам въздуха, и на това съм доволна
Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|