Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:27 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Чепици?нови  
Автор Eвлaмпи Пoпдимитpoв (световноизвесен)
Публикувано10.01.11 00:45

Абе, кви кундури носите? Тва е единственото, дето съм склонен да троша пара.
Geox случайно ги открих и са горе-долу не зле май. Едни никета ме е яд, че не изкупих целия магазин, ма италянските трандафори като цяло май нема кой ги бие? Чувал съм легенди за саламандър - бива ли тоя чепик?

Simplicity is the essence of happiness. -- Cedric Bledsoe

Тема Re: Чепици?нови [re: Eвлaмпи Пoпдимитpoв]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано10.01.11 01:45

Бе истинските кубинки няма кво да ги бие за зимна обувка. За лятна - най-добри си бяха ромиките, ама вече ги нема.

Bеer? Mоre?

Автор | (>[2] /dev/null)
Публикувано10.01.11 03:15

През зимата -- Keen (мисля) Voyager, през лятото сандали Birkenstock. От половин година съм фен на Vibram FiveFingers -- тичам с TrekSport, а преди да стане много студено се мотках с KSO Trek. Тази година може да пропусна сандалите през лятото.

The last good thing written in C was Franz Schubert's Symphony No. 9.

Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано10.01.11 06:42

От как съм на топло, само налъми нося, един чифт на година. Тая годона си купих обувки щото старите ги изяде кучето.

Тема Re: Чепици?нови [re: bira_more]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано10.01.11 07:11

бе аз имам истински кубинки, бяха ми служебни като бачках в кабелната. безбожно здрави са, от 96та ги нося всяка зима, но миналата си купих някви нови гейщини, абе цивилната обувка си е по-удобна

а за лятото само чехли.

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Автор _gruhal_ (минаващ)
Публикувано10.01.11 09:17

Vibram FiveFingers

Автор Гypy (bangbus driver)
Публикувано10.01.11 09:31

Поне 10 модела Air Jordan, най-любимия Air Jordan Fusion IX

За всеки ден - най-удобни и приятни за носене с Nike Cortez

Ако ходиш чат-пат до УСА, търси в аутлетите - цените са 3-4 пъти по-ниски от тези в България и въобще не е скъпо. С изключения на 2-3 модела Джордан, повечето от по-добрите модели са $40-$70

--
One day it will make sense.

Тема Веднъж носил Саламандърнови [re: Eвлaмпи Пoпдимитpoв]  
Автор RealGuru (член)
Публикувано10.01.11 10:44

Яка тема

Веднъж по чужбинско ми се скъсаха БГ обувките и ща не ща се намърдах в най-близкия магазин за обувки, в който единствената позната марка се оказа Саламандър. А горе долу всичките бяха на една цена.

Та се оръсих 100 Евро за едни Саламандър. Яка обувка са верно.

БГ обувките ги късам за 1 сезон, много рядко ги нося повече от 1 сезон. Тези изкараха 4-5 сезона. Моделът е 69 год, черни, класически - както се казва непреходен.

Сега мъкна някви Clark - кларковите дето били измислили същата фирма. Английски пак черни класически - непреходни. Горе долу на същата цена и горе долу пак 2 или 3 ти сезон ги мъкна. Ама тези са по-зимни от Саламандъра и по-тежки и не толкова еластични. Но иначе са здрави. А Саламандара просто ти лепнеше по крака и не се усещаше че има обувка.

Автор T. Cтoянoв (лош лейтенант)
Публикувано10.01.11 11:02

Е как бе - то е ясно кое е тхе-бест, ей ги сладуранките:

Лятото на босо, зимата с вълнени чорапки, дет мама ги плете...

Тема Искам тънка подметкааа!нови [re: Eвлaмпи Пoпдимитpoв]  
Автор Phillip (-; свежъ :-)
Публикувано10.01.11 11:05

Много ми е удобно да ходя с такава. А сегашните обувки/маратонки са повечето все с едни дебели, като че ли правени за джуджета да изглеждат по-високи.

Разбирам за зимни обувки дебела подметка, да са ти по-далече краката от заледената земя, но за всички останали сезони защо!?

В момента съм с едни кубинкоидни обувки, трета година. Нашенски са и явно съм уцелил, не са мръднали и са удобни.

Иначе как късам обувки, не е истина. Оказва се, че ставите ми на ходилата имат твърде голям ход и никоя обувка не е проектирана да издържа на такива несвойствени напрежения.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.