|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Какво мислите за Infragistics?
|
|
Автор |
VENN () |
Публикувано | 24.11.10 22:51 |
|
Привет,
какво ви е мнението за Infragistics? Забелязах че напоследък имат доста отворени позиции? Някой знае ли нещо за тях?
| |
Тема
|
Re: Какво мислите за Infragistics?
[re: VENN]
|
|
Автор |
cristal_reaver (старо куче) |
Публикувано | 24.11.10 23:18 |
|
един приятел почна там, мн лесно наемат.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Гypy (bangbus driver) |
Публикувано | 25.11.10 10:47 |
|
Пичове. Същата работа като в Телерик с по-малко напрежение, повече кинти обикновено и по-нормална комуникация в общия случай. С американци по-лесно се работи. И без изпълненията в стил ние сме най-големите, блах-блах, блах-блах.
--
One day it will make sense.
| |
Тема
|
[re: Гypy]
|
|
Автор |
Орган (минаващ) |
Публикувано | 26.11.10 10:06 |
|
Майна, ти май си ги обиколил всичките. Телерик, Инфрагджистикс сега да не си в някоя друга?
Иначе за Инфраджистикс какво да мисля поредната фирмичка дошла на евтини банани. Тук има що годе добри програмисти на що годе ниска цена. Сиреч заплатата на един черен е достатъчна за поне 5 бели. Дават малко власт на един бял и селенията почва. Но това е нормално щом има телета ще има и касапи.
Докато се продавате за жълти стотинки ще идват черните ще ви го набиват барабар с кесиите, а вие ще псуват Цветанов за 5-те апартамента. Иначе има и друг вариант ама там си трябва яко бачкане, сиреч без да чатиш, без да гледаш циците на секретарките, без да гледаш на Пешо последното напиване във фейсбук. Тогава доста повече от 5 апартамента ще може да си купите.
============
Такие вот дела...
| |
Тема
|
[re: Орган]
|
|
Автор |
Гypy (bangbus driver) |
Публикувано | 26.11.10 10:59 |
|
Хаха, не бе колега - не всичките, а тия специално. Аз съм доста консервативен, за 10 години това е било ходенето ми по фирми. 2 фирми.
А останалото... как да го коментирам? Ти си мислиш, че аз искам апартаменти ли? Като имам 9 апартамента като Цветанов, какво точно ще се случи, кура ли ще ми порасне или какво, че не разбрах?
--
| |
|
Между другото наблюдавам доста се е развдижил ит сектора, до сега не съм вижлда толкова обяви в жобс.бг и също и от познати ХР знам че в момента доста работа се предлага.
Така че ако си търсите работа, може да искате малко повече ако смятате че са ви харесали, ама и да не смятате, никога не се знае кой колко е на зор
| |
Тема
|
[re: cristal_reaver]
|
|
Автор |
Гypy (bangbus driver) |
Публикувано | 26.11.10 11:05 |
|
Колега, последното нещо, което искаш, е да си нает от тия фирми. Аз лично сега като си погледна историята назад препоръчвам 1-2 години безработен и мислене върху нещата, после сам за себе си.
--
| |
Тема
|
[re: Гypy]
|
|
Автор |
Орган (минаващ) |
Публикувано | 26.11.10 11:38 |
|
Не бе майна. Ще ти го обясня. Яд ме е, че разни черни рицари идват в българия и се държат като феодали, все едно са в бананова република, яд ме е, че българчетата се преебават един друг само и само да вземат 100 - 200 лева отгоре в края на месеца. Една голяма част от тях живеят само за да си плащат дана към банките. Истории за "лоши кредити" много.
"А може, по-иначе може.."
Жалко, че го разбрах на 38, а не 20 - да ти плащат по западно му, а да харчи по български. Сиреч да бачкаш за себе/семейството си. Интересното е, че доста малко хора са го осъзнали/разбрали, че е реално е възможно.
Масовата реалност: Инфраджистикс/НР/САП името дори няма значение, идва, дава 200 лева повече и маймунките скачат на новия клон. Ама преди това проверява пуска тема в няколко форума- "там ще ме е ебът ли много?" сиреч хваща се за новият клон и чак тогава (на)пуска стария, кандидатства, вземат го и почва едно подмазване, лизане на гъзове, играта наеби другарче и т.н. Същите маймунки почват да земат кредити купуват апартаменти/коли/жени и почват да се давят в собствените си лайна. Може би го заслужават. Не може би. Те го заслужават.
Иначе майна, дори не е важно колко фирми си сменил или колко ти е голям апартамента (разбирай кура) важното е друго.
============
Такие вот дела...Редактирано от Орган на 26.11.10 11:44.
| |
Тема
|
[re: Орган]
|
|
Автор |
bsb_2 () |
Публикувано | 26.11.10 13:11 |
|
Не разбрах дали мислиш, че на други места по света е другояче. Макар и да нямам непосредствен опит, аз силно се съмнявам, като чета разни работи по интернет :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Grok (ентусиаст) |
Публикувано | 26.11.10 14:35 |
|
Нищо не знам за тях, но явно не разбират от това как се правят уеб сайтове. Трудна, бавна и несъвместима страница. Пикливият им faq e 600KB и няма отговори. Не знам може би с ИЕ, силвърлайт най-последна версия и не знам още какво може и да работи.
А, те правели компоненти аз .нет
Бягай от тях. Освен ако и ти не искаш да правиш несъвместими и бавни продукти. Сигурно изглежда върха на компютрите на шефовете.
П.С. Пробвах и на уиндоус и с ИЕ. И там е сбозясано. Явно не са чували, че някой може си промени някоя елементарна настройка и примерно да няма същата разделителна способност като (вмъкни колкото там е на шефовете).
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|