Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:47 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема "Търговци"нови  
Автор SOVlET SMARTASS (loanshark)
Публикувано24.11.10 16:54

От следните магазини просто няма служител, който не искам да удОша:
Германос, Виваком, Глобул, Мултирама, Техномаркет, Технополис.

Лъжене, лъжене, преструване, че разбират от компютри, разкарване, пак лъжене, празни договори, променливи цени, фалшиви реклами, кухи мацки, още лъжене. Но с усмивка уста. След време явно свикват като начин на живот и се мислят за нормални.

Отидох да се разправям във виваком защото не отговарят на телефоните и са ме таксували 150 лева отгоре, а "мениджърката" ми казва че не знае, да си звъня на оня номер и ми се скара, че не съм си взел 3г модема, който ми се полагал безплатно само да се подпиша, че съм го взел. А общите условия ги имало някаде в интернет.

В Германос/Глобул също има спешна нужда от тоалетна хартия. Пробутват ми промоция, която била само за днес и никога друг път. Показват някакъв употребяван телефон за 2 хиляди лева. С надеждата да си намеря чисто нов отивам в друг магазин където "го нямало" и "ще го доставят от скалда за 15 минути". След половин час ми носят СЪЩИЯ телефон, омазан в отпечатъци и завит в хартия за баничка. Те така прстигали от завода, ама екрана не се беше изключил иначе.

В мултирама за всичко което не можеш да провериш на момента се лъже. И спецификации се съчиняват он дъ гол.

Малоумие. Някои от тея търговци даже си вадили по 2К заплати и комисионни и освен това вярват, че имат невероятни сейлс скилс. Понякога и аз се изумявам вече.

Тема Re: "Търговци"нови [re: SOVlET SMARTASS]  
Автор pesho.konia (старши)
Публикувано24.11.10 17:01

Брей, ама че мошеници. Добре че в Америка разни компании не могат да се гарвят с хората току така.

Автор 435 (Сър Пич)
Публикувано24.11.10 17:05

защо си забравил "любимците" ми от Мтел ?
Единствени в света доставящи договор, който не можеш да прекратиш .....

Тема А бенови [re: SOVlET SMARTASS]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано24.11.10 17:22

има тук таме по някоя търговка дет става и за ебане - или поне за минет - устата и да е заета.
Иначе лъжат. А по някога дори си и вярват. Та - лъжат от незнание, лъжат и целево.
Ама пък цицорести каки има де.

Bеer? Mоre?

Тема Re: А бенови [re: bira_more]  
Автор pesho.konia (старши)
Публикувано24.11.10 17:27

интересно. а за фистинг дали стават?

Автор БM21 (непознат )
Публикувано24.11.10 17:45

Според мен пък са си много добри, като освен тези вериги мога да добавя и още 2-3. Имат опит и са развили някакво страхотно чувство към клиента. 100% когато отида просто да зяпам, пристигат един по един поне 5-6 да ме питат с какво да ми помогнат - не може се отърва човек от тях. Когато обаче все пак съм отишъл с твърдото намерение да си купя нещо, няма значение дали е плазма или кабелче за телефона, по половин час не можеш да намериш кой да те обслужи.

Тема Re: "Търговци"нови [re: БM21]  
Автор BlGBUGEX (нерегистриран)
Публикувано24.11.10 18:14

Щот не гледаш правилната стока!

Автор SOVlET SMARTASS (loanshark)
Публикувано24.11.10 18:18

Само да допълня за Мултирама - там лъженето е част от бизнес процеса. Разработили са явно с някакъв матчинг алгоритъм ротационна схема така, че един служител като те излъже днес, утре и в други ден него го "няма", а работи някаде в бек офиса. Това два пъти е ставало БТВ.

Аве ненормалници са тея МБА-та дето ги измислят тия схеми.

Автор bira_more (бира)
Публикувано24.11.10 18:33

А бе - за мултирама имам смесени чувства. Исках да си купя HTC Desire. Отидох, поръчах си, обадиха ми се, и си го купих. Сичко на 6.
Търсех си лаптоп. И си харесах един (в съседния магазин). И питам в Мултирама имате ли .... изреждам най-важните за мен характеристики. Ама то такъв лаптоп - няма. Ама как да няма като ей сега ще отида да си го купя от съседния магазин!.....

Bеer? Mоre?

Тема Re: "Търговци"нови [re: pesho.konia]  
Автор bobyb (член)
Публикувано24.11.10 18:49

Ти верно ли си вярваш? Нашите "сейлс асистенти" са пеленачета в сравнение с изпечените измамници по Щатско.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.