|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Абсурдът продължава.
|
|
Автор |
Гpиro ( играчът ) |
Публикувано | 07.10.10 14:25 |
|
Помните ли пичовете за които ви разказах? Софтуерът е до толкова абсурдно написан, че преди да се натисне някой бутон, за да свърши нещо "автоматизирано", хората ходят и гледат какво прави кодът на този бутон. Иначе не смеят да го натиснат. Самите програмисти не знаят какво правят някои от бутоните, въпреки че те са го програмирали. По-голям абсурд не бях виждал.
| |
|
явно има доста бутони тая програма
| |
Тема
|
Като се знам къв програмист съм
[re: Гpиro]
|
|
Автор |
RealGuru (член) |
Публикувано | 07.10.10 15:01 |
|
страх ме е да отида на лекар
И аз съм виждал странни програми. Натискаш бутона Save и записа изчезва и трябва да ходиш да го търсиш в базата, ако е там още.
| |
|
Ми то аз понеже знаех къф съм лекар, та за това почнах сам да си програмирам каквото ми трябва там.
Bеer? Mоre?
| |
|
#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers
| |
Тема
|
Re: Като се знам къв програмист съм
[re: bira_more]
|
|
Автор |
Гoйko (индианец) |
Публикувано | 07.10.10 18:41 |
|
Не си прав, почнал си да програмираш, защото в България не са развити интердисциплинарните специалности. Ако беше учил на Запад щеше да си завършил биоинформатика или нещо екзотично от сорта.
| |
Тема
|
[re: Гoйko]
|
|
Автор |
bobyb (член) |
Публикувано | 07.10.10 18:43 |
|
Ми то си имаше биоинформатика от доста време в МЕИ-то. Един съученик го завърши и после се захвана да пише счетоводни програми
| |
|
В СУ има магистратура био информатика, мисля че още я има.
| |
Тема
|
[re: cristal_reaver]
|
|
Автор |
Lupi (Чалгаджия) |
Публикувано | 07.10.10 19:18 |
|
Има я. Учат алгоритми за разпознаване на ЯМР образи на мозъци.
Eeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaasy rider
| |
Тема
|
[re: Гoйko]
|
|
Автор |
bira_more (бира) |
Публикувано | 07.10.10 19:40 |
|
Ако бях на запад - щях да си бачкам медицината и да не се занимавам с несвойствени дейности.
Към края на медицинската си кариера публикувахме една статия в западно списание (с нисък импак фактор). Малко след това видях статия на подобна тематика, много по обширна и по "престижна". В екипа им участваха 5 университета, включително статистици и програмисти. Докато нашия екип бяхме 4 човека. Само лекари.
Много е гот да разчепкаш ФФТ, ама е по гот вместо да утрепеш месец или повече та да схванеш що е то ФФТ, да го ползваш за това за което трябва да го ползваш. Щото съм правил безброй тестове, та да се убедя че ФФТто дет съм го скалъпил някак си, работи така както трябва да работи.
Bеer? Mоre?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|