Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:58 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Re: Аве, какво ... защонови [re: ThunderFuck]  
Автор Гypy (bangbus driver)
Публикувано14.09.10 15:43

Всъщност това не е нова информация, нито тайна - Силвърлайт беше залогът на Майкрософт и те загубиха много тука. По-глупава технология не съм виждал. Имам чувството, че ако го проектирах пиян това, щях да се справя по-добре. Доста утежняват нещата, че Майкрософт влязоха ол-ин в играта с мобилни технологии с куция кон Силвърлайт и там ще го издухат много лошо от Андроид и иОС.

Моят залог - Епъл до 1-2 години ще станат по-големи от Майкрософт, Гуугъл до 3-4 години, и едениственият шсанс Майкрософт да успеят да се защитят е да изхвърлят всичко свързано със Силвърлайт и да има ХТМЛ5/ЦСС интерфейс за Уиндоус десктоп програми. Тогава могат и да успеят, но пак не е сигурно.

--
One day it will make sense.

Тема Re: Аве, какво ... защонови [re: Гypy]  
Автор ThunderFuck (войвода)
Публикувано14.09.10 15:53

Какво беше казал Джоуел навремето. МС загубиха АПИ войната. Много, много тъжно найстина.
Тъкмо си оправиха хавите и Бизнес Дивизията почна да генерира повече пари от Уин-Офис дивизията, баси.
Мене лично ме дразнят СТП Кумюнити Рефреш Превю Бета 4 стила на рилийз.
Аз в знак на солидарност от 2 седмици съм на Бинг.

Heavy rings hold cigarettes
Up to lips that time forgets

Автор ThunderFuck (войвода)
Публикувано14.09.10 16:05

When a picture is 10^3 words :/

Heavy rings hold cigarettes
Up to lips that time forgets

Автор Гypy (bangbus driver)
Публикувано14.09.10 16:12

Мдам, точно така. Дори и аз, дето съм си вадил хляба (е, по-скоро вадил Джака) с Майкрософтски технологии 10 години, трябва да призная дифийт.

Просто не разбирам как компания в такава позиция, толкова пари и възможности, излиза с толкова некадърен продукт. Наистина ми е смешно, как най-кадърното излязло наскоро от Майкрософт е нещо непланирано (LINQ - това го е правил един човек в свободното си време).

А силвърлайт мисля че беше ясно, че е признат дифийт като изгониха Брад Абрамс, но сега честно казано не знам какво ще правят. Някакво чудо трябва да стане.

--
One day it will make sense.

Автор zaphod (мракобес)
Публикувано14.09.10 16:19

Просто не разбирам как компания в такава позиция, толкова пари и възможности, излиза с толкова некадърен продукт.
всяка достатъчно голяма и успешна компания рано или късно стига до тоя момент. затова са ми много смешни тия ентусиастчета дето си мислят че безсмъртието е на едни теломери разстояние, смешковци. първото и второто изречение не са несвързани, както изглежда на пръв поглед.

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: Аве, какво ... защонови [re: zaphod]  
Автор cristal_reaver (старо куче)
Публикувано14.09.10 16:35

А бе аз от кога ви разправям че силвер лайт е боза ама кой да ме слуша.

Просто ГВТ-то на гугъл трепе на ред всички такива фреймуърци.

Ако МС не си промени драстично политиката ще замине, желанието им за монополизъм ще ги убие. Ако не си направят по-отворени и екстендибъл продуктите заминават.
А моето мнение за тях е че единствено мишката с марка майкрософт е читав продукт.

И още нещо чух че чичо Жобс все пак е направил път на флаша.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от cristal_reaver на 14.09.10 16:36.</EM></FONT></P>

Редактирано от cristal_reaver на 14.09.10 16:38.

Автор :q (непознат)
Публикувано14.09.10 16:53

Белите макбуци са за блогърките. Истинските гееве имат от алуминиевите, дето понякога кофти награвят на ташаците ако си ги държиш не където трябва.

Хипстърска му работа.

Автор cristal_reaver (старо куче)
Публикувано14.09.10 17:20

уеб програмистчета облегнали си главицата на ръчичката програмирайки с една ръчичка да погинат
Пич, програмирането с мишка е характерно за .нет доста.

Преди сттоях до .нет дев и постоянно се чуваше как цъка с мишката.

Тема Ама виж пък какво прави рекламния имнови [re: Гypy]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано14.09.10 18:07

отдел:

Bеer? Mоre?

Тема Ай сега да умираме щото не ползваменови [re: ThunderFuck]  
Автор RealGuru (член)
Публикувано14.09.10 18:50

МС продукти.

Аз им ползвам Уиндовса. При това имам цели 2 броя легален Уиндовс.

Ама за разработчиците просто не са в час отдавна, освен ако не пишеш на ВБ за Ексел. От 10 год. съм ги отказал и съм много хепи.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.