|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Аве, какво ... защо
[re: ThunderFuck]
|
|
Автор |
Гypy (bangbus driver) |
Публикувано | 14.09.10 15:43 |
|
Всъщност това не е нова информация, нито тайна - Силвърлайт беше залогът на Майкрософт и те загубиха много тука. По-глупава технология не съм виждал. Имам чувството, че ако го проектирах пиян това, щях да се справя по-добре. Доста утежняват нещата, че Майкрософт влязоха ол-ин в играта с мобилни технологии с куция кон Силвърлайт и там ще го издухат много лошо от Андроид и иОС.
Моят залог - Епъл до 1-2 години ще станат по-големи от Майкрософт, Гуугъл до 3-4 години, и едениственият шсанс Майкрософт да успеят да се защитят е да изхвърлят всичко свързано със Силвърлайт и да има ХТМЛ5/ЦСС интерфейс за Уиндоус десктоп програми. Тогава могат и да успеят, но пак не е сигурно.
--
One day it will make sense.
| |
|
Какво беше казал Джоуел навремето. МС загубиха АПИ войната. Много, много тъжно найстина.
Тъкмо си оправиха хавите и Бизнес Дивизията почна да генерира повече пари от Уин-Офис дивизията, баси.
Мене лично ме дразнят СТП Кумюнити Рефреш Превю Бета 4 стила на рилийз.
Аз в знак на солидарност от 2 седмици съм на Бинг.
Heavy rings hold cigarettes
Up to lips that time forgets
| |
|
When a picture is 10^3 words :/
Heavy rings hold cigarettes
Up to lips that time forgets
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Гypy (bangbus driver) |
Публикувано | 14.09.10 16:12 |
|
Мдам, точно така. Дори и аз, дето съм си вадил хляба (е, по-скоро вадил Джака) с Майкрософтски технологии 10 години, трябва да призная дифийт.
Просто не разбирам как компания в такава позиция, толкова пари и възможности, излиза с толкова некадърен продукт. Наистина ми е смешно, как най-кадърното излязло наскоро от Майкрософт е нещо непланирано (LINQ - това го е правил един човек в свободното си време).
А силвърлайт мисля че беше ясно, че е признат дифийт като изгониха Брад Абрамс, но сега честно казано не знам какво ще правят. Някакво чудо трябва да стане.
--
One day it will make sense.
| |
Тема
|
[re: Гypy]
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 14.09.10 16:19 |
|
Просто не разбирам как компания в такава позиция, толкова пари и възможности, излиза с толкова некадърен продукт.
всяка достатъчно голяма и успешна компания рано или късно стига до тоя момент. затова са ми много смешни тия ентусиастчета дето си мислят че безсмъртието е на едни теломери разстояние, смешковци. първото и второто изречение не са несвързани, както изглежда на пръв поглед.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
А бе аз от кога ви разправям че силвер лайт е боза ама кой да ме слуша.
Просто ГВТ-то на гугъл трепе на ред всички такива фреймуърци.
Ако МС не си промени драстично политиката ще замине, желанието им за монополизъм ще ги убие. Ако не си направят по-отворени и екстендибъл продуктите заминават.
А моето мнение за тях е че единствено мишката с марка майкрософт е читав продукт.
И още нещо чух че чичо Жобс все пак е направил път на флаша.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от cristal_reaver на 14.09.10 16:36.</EM></FONT></P>Редактирано от cristal_reaver на 14.09.10 16:38.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
:q (непознат) |
Публикувано | 14.09.10 16:53 |
|
Белите макбуци са за блогърките. Истинските гееве имат от алуминиевите, дето понякога кофти награвят на ташаците ако си ги държиш не където трябва.
Хипстърска му работа.
| |
|
уеб програмистчета облегнали си главицата на ръчичката програмирайки с една ръчичка да погинат
Пич, програмирането с мишка е характерно за .нет доста.
Преди сттоях до .нет дев и постоянно се чуваше как цъка с мишката.
| |
Тема
|
Ама виж пък какво прави рекламния им
[re: Гypy]
|
|
Автор |
bira_more (бира) |
Публикувано | 14.09.10 18:07 |
|
отдел:
Bеer? Mоre?
| |
|
МС продукти.
Аз им ползвам Уиндовса. При това имам цели 2 броя легален Уиндовс.
Ама за разработчиците просто не са в час отдавна, освен ако не пишеш на ВБ за Ексел. От 10 год. съм ги отказал и съм много хепи.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|