Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:12 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Тема Я, не всичко интересно от Майкрософт е булшитнови  
Автор tarator9 (</dev/random)
Публикувано23.06.10 17:52

В Бостънския Шератън има Microsoft Surface и не изглежда ужасно зле.

Object-oriented design is the roman numerals of computing -- Rob Pike.

Тема Re: Я, не всичко интересно от Майкрософт е булшитнови [re: tarator9]  
Автор Гypy (bangbus driver)
Публикувано23.06.10 19:52

Surface беше интересен преди две години, сега в момента е по-скоро смешен. Огромен iPad тeжащ половин тон и струващ колкото един Мерцедес с по-малко възможности и по-дървен от iPad-a. Аз си играх в Берлин на една конференция преди около година със Surface, забавно беше навремето но наистина не виждам какво повече дава за тези огромни пари - освен че можеш да си слагаш уискито отгоре като масичка.

Ти си в УСА доколкото рабирам и сигурно не можеш да гледат БТВ, където Ани (Цолова? Салич? Все ги бъркам - бе тая дето по става за ебане) се мъчеше навремето с Бареката на един Майкрософт Сърфас да показва вестниците - голямо шоу, като диригенти бяха и все нещо не бачкаше. Амплитудата на движенията и размахът на ръцете бяха от такава величина, че сигурно имат хората мускулна треска. Същото нещо може и на iPad да стане доста по-евтино и лесно.

--
One day it will make sense.

Редактирано от Гypy на 23.06.10 19:57.

Тема Re: Я, не всичко интересно от Майкрософт е булшит [re: Гypy]  
Автор Орган (непознат)
Публикувано23.06.10 23:32

И двети Анита стват за пющенИ.

Що се отнася до МС технологиите - пълен ташак и + това искат кинти за лицези! Единственото нещо за което бих дал пари за лиценз е DB и то не МС-ска.

Редактирано от Орган на 24.06.10 00:41.

Тема Re: Я, не всичко интересно от Майкрософт е булшитнови [re: Гypy]  
Автор svetlyo_II ()
Публикувано23.06.10 23:52

Аз съм го виждал само на картинка, ако въобще е същото за което си мисля де. Мисля че размера е част от магията.. Ако приемем че навсякъде се продават едни и същи неща, идеята е клиентите да купуват от магазина където има Сърфис, вместо магазинчетата където няма.

Но това не е чак толкова интересно. Понеже темата е за интересните неща от Майкрософт, се сетих как преди време имах леко увлечение по нет фреймуърк и гледах едни клипчета, където на някакви стъкла излизат 3Д изображения така, че изглеждат все едно са там във стаята. Също и едни други клипчета, в които осветяването на някаква 3д сцена се регулира от някаква ръчка, която може да се мърда нагоре-надолу и да се програмира със минимални познания по фреймуърка и C#. Доста непрактично но ако имах време и кинти сигурно бих пробвал възможностите.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.