|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
тъмни сили атакуват корпорация кибертрон!
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 29.04.10 14:29 |
|
както четем ,
По информация на службите сирийски гражданин с името Ахмед стои зад "Замунда"
това няма кой друг да бъде, освен ахмед мерчев! дали ще изпрати армия от киборги като отговор на атаката, или ще действа тихо и подло? със затаен дъх очакваме развитието на събитията!
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
Re: тъмни сили атакуват корпорация кибертрон!
[re: zaphod]
|
|
Автор |
Cин Mapмoт (в целофан) |
Публикувано | 29.04.10 15:31 |
|
фанали са някое сирийско прокси службите за ...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Гypy (bangbus driver) |
Публикувано | 29.04.10 15:35 |
|
Тоя Яворчо хапва в една кръчма в квартала на Черни Връх и Вапцаров, пийва си винце на обед стабилно. Явно този ден повечко е пийнал, че чак и СМС-и е видял в Замундата.
А как ще спрат всички тракери в света не ми е ясно.
Със сигурност обаче изгубиха неколкостотих хиляди гласа.
Между другото в Швеция партията на пичовете от ThePirateBay спечели 7% и влезе в парламента. Тука мисля, че има мегдан за такава партия в момента, ама Бойко и Цвъ Цвъ са толкова луди, че ще ги вкарат в затвора сигурно.
--
One day it will make sense.Редактирано от Гypy на 29.04.10 15:37.
| |
Тема
|
[re: Гypy]
|
|
Автор |
Lupi (Чалгаджия) |
Публикувано | 29.04.10 15:45 |
|
То има вече Пиратска партия в БГ. Не знам само дали официално е регистрирана - т.е. дали е имало първи събор с поне 500 присъстващи учредители или как му се вика там.
Аз искам да членувам в тая партия, трябва да разуча къде и как е да се add-на към тях. Ако членския внос е upload/download ratio по-голямо от 1.2, примерно, значи съм "платил" за 4-5 години напред
Eeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaasy rider
| |
Тема
|
[re: Lupi]
|
|
Автор |
bobyb (член) |
Публикувано | 29.04.10 16:25 |
|
Готов си за затвора значи
| |
Тема
|
Покъртително!
|
|
Автор |
Phillip (-; свежъ :-) |
Публикувано | 29.04.10 16:27 |
|
И децата гледали поне 1 полицейски екшън знаят, че за да бъде преборена т.нар. организирана престъпност, трябва да бъдат заловени организаторите.
Това е трудно да стане, но дори и да стане някой ден, изнемогващите мънички потребители ще се прехвърлят на чужбински трекери. Те са многократно по-богати от Арена и Замунда взети заедно. Само евентуално им липсват примерно снощния БигБрадър или оняденшните Господари на ефира. И по-бавничко се тегли в началото, докато имаш ниско рацио.
А дори и да се получи един идеален свят (според Я.К.), в който никой от никъде не може да тегли нещо "завързанко", то тогава мъничките потребители ще възприемат една приятна схема, позната ми от младини. Ходехме си на гости натоварени с касетофони/магнетофони/грамофони/касетки/ролки/плочи/кабели + съответно общо закупено индустриално количество ядене, пиене и цигари и няколко дена си обменяхме аудио и видео записи. По време на записите - мохабети, цакане на карти, табла ... Отделно някой успяваше да уреди размножаване на текстовете на песните на ксерокса си в работата.
Сега ще е по-уредено - има едни такива джиджани кутии за хард дискове с USB 2, че и с eSATA интерфейси и терабайтови дискове на поносими цени.
Пак ще отива някой и друг ден, имайки предвид днешните размери на качествените неща, но пък ще се засилят социалните контакти наживо и няма да висим толкова по форумите.
| |
Тема
|
[re: Lupi]
|
|
Автор |
_edin_ (маниак) |
Публикувано | 29.04.10 19:18 |
|
Сваленo 2.26 TB
Качено 4 TB
| |
|
Имаше на времето напстер. И разните правопритежатели ги осъдиха и купиха. Вече напстер няма, а тракерите са на порядъци по ефективни.
Та - ако случайно се намери начин да затворят тракерите, най-вероятно ще се появи нещо още по ефективно.
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
[re: _edin_]
|
|
Автор |
naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 29.04.10 22:32 |
|
Качено: 5.01 TB Свалено: 71.97 GB
| |
|
чак пък да носим дискчета и флашки - няма да се върне тая. има си технически начини да се обиколи всеки опит за насилствено спиране на разните тракери. дори и да забранят торентите, дц++, мулета и разни криптирани мрежи ще наберат бясна скорост, а и нищо не пречи с някакъв ссх да се споделя.
законът е безсилен да спре пиратството.
освен ако не вкарват в пандиза за една мп3-ка, или поне публичен бой с пръчка.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|