|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Фирмено разузнаване.
|
|
Автор |
6aй xyй (bye bye) |
Публикувано | 08.04.10 22:57 |
|
Разследвате ли малките фирми в които кандидатствате, през Търговския регистър? Поразгледах досиетата на някои фирмички от Джбс БГ, доста интересни неща изплуваха.
| |
Тема
|
Re: Фирмено разузнаване.
[re: 6aй xyй]
|
|
Автор |
SoulDeaD (no comment) |
Публикувано | 08.04.10 23:37 |
|
А защо не споделиш? Не имена на фирми, а неща от какъв сорт?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Builder (непознат) |
Публикувано | 09.04.10 12:30 |
|
честно казано си заслужава особено за фирми, който не си чувал ... а предлагат разни "креативни" неща ...
------------------------
| |
Тема
|
|
|
Автор |
wiz (змей) |
Публикувано | 11.04.10 10:53 |
|
да се гледа търговски регистър или други досиета на дребно на мен ми изглежда загуба на време, щото има различни ситуации и често има пропуснати неща които обръщат всичко
в бг където злобата и завистта са най-интересни по лесно е да се измисли нещо което звучи правдоподобно и така злобата и завистта могат да се изливат
все пак съм съгласен понякога може да се ползват идеи от досие
no pain, no gain
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 11.04.10 12:21 |
|
ами не, разчитам на обнонянието си
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
Най-интересно е
|
|
Автор |
NikB (спокоен) |
Публикувано | 12.04.10 09:56 |
|
Най-интересно е, когато започнеш да ходиш по веригата на връзките на собствениците.
Няма значение продукта :), който ползваш. Но на времето беше още по-интересно. В регистъра на имотите, който въведе Иван Костов, по имотната партида можеше да се проследяват роднински връзки.
Системата малко се компрометира с масовите покупко-продажби и разните комунисто-мафиотски номера в последните години, но все пак е интересно :)
| |
Тема
|
Re: Най-интересно е
[re: NikB]
|
|
Автор |
jimm_cs () |
Публикувано | 13.04.10 19:05 |
|
a какви неща се откриват като се поровиш така, би ли споделил за невежите?:) Мен не ми е хрумвало да правя такива проучвания и главно се ограничавам до проучване как е нивото на парите и организацията в една фирма. Останалото доколкото би могло да ме засегнат някакви далавери на шефовете, мисля няма как да разбера от такива източници
| |
Тема
|
Като те проучих теб
[re: jimm_cs]
|
|
Автор |
NikB (спокоен) |
Публикувано | 13.04.10 19:37 |
|
Като те проучих теб, реших, че си доста подозрителен, за да ти отговарям откровенно. Трябва да направиш нещо, за да заслужиш доверие. :)
| |
Тема
|
ами ето какво излиза
[re: jimm_cs]
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 13.04.10 20:27 |
|
като се поразровиш се оказва че всички фирми се контролират чрез подставени лица от червената мафия. като разровиш още по-дълбоко, се оказва че комунистическата мафия се контролира от юдомасоните. като се поразровиш още по-по-дълбоко, се оказва че юдомасоните, всички правителства и цялата икономика се контролират от ето този мазен еврей:
NE SUTOR ULTRA CREPIDAMРедактирано от zaphod на 13.04.10 20:27.
| |
Тема
|
Re: ами ето какво излиза
[re: zaphod]
|
|
Автор |
_ukk (член) |
Публикувано | 13.04.10 21:37 |
|
Параноик!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|