Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:12 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема За безработицата?нови  
Автор 6aй xyй (bye bye)
Публикувано03.04.10 19:20

Хора, да ви питам, гледам тук по новините разни хора (инженери) стояли месеци наред без работа. Абе, как се случва този номер? Аз по три договора работя и вече ми писна от тази криза, искам да свършва вече, писна ми да се спуквам от бачкане, а разни хорица да реват, че нямат работа.

Тема Re: За безработицата?нови [re: 6aй xyй]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано03.04.10 20:57

Ти инженер ли си?

Bеer? Mоre?

Тема Re: За безработицата?нови [re: bira_more]  
Автор Пaниkoвckи (новак)
Публикувано03.04.10 21:11

Не, той е хуй май с три проекта!

Автор BobyB (член)
Публикувано04.04.10 11:43

Които имат работа, работим повече за същите пари, а които нямат - духат супата. Това ако не е криза не знам какво е. :)

Тема Re: За безработицата?нови [re: bira_more]  
Автор Everybody loves lT ()
Публикувано04.04.10 23:53

Какво и има на думата инженер -

?

Тема Re: За безработицата?нови [re: Everybody loves lT]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано05.04.10 01:13

Нищо бре - идеята ми беше че за инжинерите може и да има безработица.
Те аз не съм, и за мен няма (безработица).

Bеer? Mоre?

Автор zaphod (мракобес)
Публикувано05.04.10 14:34

е то за туй има безработица, щото алчни работохолици като тебе обират сичката работа и не остава за неоправните

дай го лабао да има и за другите :)

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: За безработицата?нови [re: zaphod]  
Автор wiz (змей)
Публикувано05.04.10 20:10

ако не е тайна какви са оправните по тази теория (за неоправните)? сигурно шпакловъчни майстори работещи на 2 лева на година и обиращи всички възможности за шпакловане?

дали може да има хора с други умения освен шпакловане? които може да носят съществено по голяма полза по друг начин и които едва ли се натискат да шпакловат за 2 лева? например планиране, показване кое и как може да се подобри и т.н.?

май за теб всички дейности са шпакловане за 2 лева?

Редактирано от wiz на 05.04.10 20:14.

Тема Re: За безработицата?нови [re: wiz]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано05.04.10 20:15

това шпакловане ти е станало идея фикс

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: За безработицата?нови [re: zaphod]  
Автор wiz (змей)
Публикувано05.04.10 20:24

само гледам как стоят нещата според теб, май за теб това основната част от работата

ама според много други има и други операции в строителството които са много по-важни и струват много повече, споменах вече някои, друга операция е грубия строеж която осигурява стена за шпакловане

казано по друг начин ако няма стена за шпакловане колкото и да си добър в шпакловането и колкото и да се напъваш да шпакловаш изходни материали (торби цимент и пясък) резултата ще е никакъв

no pain, no gain

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.