|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
За безработицата?
|
|
Автор |
6aй xyй (bye bye) |
Публикувано | 03.04.10 19:20 |
|
Хора, да ви питам, гледам тук по новините разни хора (инженери) стояли месеци наред без работа. Абе, как се случва този номер? Аз по три договора работя и вече ми писна от тази криза, искам да свършва вече, писна ми да се спуквам от бачкане, а разни хорица да реват, че нямат работа.
| |
|
Ти инженер ли си?
Bеer? Mоre?
| |
|
Не, той е хуй май с три проекта!
| |
Тема
|
Re: За безработицата?
[re: 6aй xyй]
|
|
Автор |
BobyB (член) |
Публикувано | 04.04.10 11:43 |
|
Които имат работа, работим повече за същите пари, а които нямат - духат супата. Това ако не е криза не знам какво е. :)
| |
|
Какво и има на думата инженер - ?
| |
|
Нищо бре - идеята ми беше че за инжинерите може и да има безработица.
Те аз не съм, и за мен няма (безработица).
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
[re: 6aй xyй]
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 05.04.10 14:34 |
|
е то за туй има безработица, щото алчни работохолици като тебе обират сичката работа и не остава за неоправните дай го лабао да има и за другите :)
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
[re: zaphod]
|
|
Автор |
wiz (змей) |
Публикувано | 05.04.10 20:10 |
|
ако не е тайна какви са оправните по тази теория (за неоправните)? сигурно шпакловъчни майстори работещи на 2 лева на година и обиращи всички възможности за шпакловане?
дали може да има хора с други умения освен шпакловане? които може да носят съществено по голяма полза по друг начин и които едва ли се натискат да шпакловат за 2 лева? например планиране, показване кое и как може да се подобри и т.н.?
май за теб всички дейности са шпакловане за 2 лева?
Редактирано от wiz на 05.04.10 20:14.
| |
Тема
|
[re: wiz]
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 05.04.10 20:15 |
|
това шпакловане ти е станало идея фикс
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
[re: zaphod]
|
|
Автор |
wiz (змей) |
Публикувано | 05.04.10 20:24 |
|
само гледам как стоят нещата според теб, май за теб това основната част от работата
ама според много други има и други операции в строителството които са много по-важни и струват много повече, споменах вече някои, друга операция е грубия строеж която осигурява стена за шпакловане
казано по друг начин ако няма стена за шпакловане колкото и да си добър в шпакловането и колкото и да се напъваш да шпакловаш изходни материали (торби цимент и пясък) резултата ще е никакъв
no pain, no gain
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|