|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Работа но къде?
|
|
Автор |
sin4ez (новак) |
Публикувано | 16.01.10 23:38 |
|
Здравейте колеги. Ситуацията при мен е горе долу следната. Бачкам за около 4300 чисти пари, което май се води добре на общият фон. Позицията е някъв измислен тим лидер, с което ме залъгаха в началото , но всъщтност съм си жив програматор. Проблемът е че изобщо не съм доволен от работата която извършвам във фирмата си. Тъпи проекти, пада ми нивото с всеки изминат ден, с колегите като цяло не съм много гъст абе въобще не с чувствам добре всеки месец броя дните до края на месеца да си взема заплатата. Това е единственото удовлетворение което получавам от работното си място.
Можете ли да препоръчате фирма в която може да се вземе подобна заплата или поне над 3600, напоследък малко не съм вчас какво се случва в IT -то има ли криза няма ли.
| |
|
май на някой не му се бачка много много а иска тлъста пачка
Редактирано от cristal_reaver на 16.01.10 23:45.
| |
|
аре се сви4нем, нашите проекти са доста интересни всъщност, а и парите са добри, но за тйим лидер с 4300, който ако не прави много съм готов.
Коя ти е фирмата btw?Редактирано от moreol на 16.01.10 23:57.
| |
|
Точно обратното приятелю. Работя по 6-7 часа на сдмица макс и това ме дразни безумно, не си заслужавам парите които взимам чак. Наблюдавам колегите как си бъркат в носовете и това ги устройва перфектно, уви аз не мога така. Дразни ме фактът че каквото и да направя е "все тая".
| |
|
Хех..как небрежно си попита "Коя ти е фирмата", че и с btw накрая Като имаш предвид картинката която обрисува пича, мислиш ли че ще напише и името на фирмата преди да е напуснал?
| |
|
Що бе, в нашата за 4200 бачкам около 4 часа седмично?
| |
|
че нали му е "все тая"....
Не мога да ги разбера такива...
Аз фирма, която дава супер кинти за бъркане в носа не съм виждал и като попитам не ми казват. Кво страх ви е да не дойде някой да ви измести? Нещо намирисва, всеки се бие в гърдите че взима 4-5к, но никой не казва къде и как....
| |
|
И коя е вашата, а?
| |
Тема
|
Re: Работа но къде?
[re: sin4ez]
|
|
Автор |
portal (старо куче) |
Публикувано | 17.01.10 09:14 |
|
Искай увеличение на заплатат , закръгли на 5к ....
И ако толкова искаш да се развиваш - стартни си свой порект дори за спорта или се присъедини към някой сериозен опън сорс, в който да ти трябва поне 1-2 години за да се докажеш, за да си удовлетворен...
Revolution, the only solution,
The armed response of an entire nation
System of a Down P.L.U.C.K.
| |
Тема
|
Re: Работа но къде?
[re: sin4ez]
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 17.01.10 09:30 |
|
хаха, недей така че някои хора ще умрат от завист.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|