Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:37 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Как виждате програмисването у другиден?нови  
Автор Eвлaмпи Пoпдимитpoв (световноизвесен)
Публикувано22.08.09 00:07

Микрософт осло? С++

, руби?

Teh quk bron fox jums over teh lazy dog...

Тема Re: Как виждате програмисването у другиден?нови [re: Eвлaмпи Пoпдимитpoв]  
Автор headhunter (Z-95)
Публикувано22.08.09 01:03

За мен, персонално се, надявам да е С++. Въпреки, че... и на суахили да е, едва ли ще е проблем. Е.. гей няма да стана, ако си имал това в предвид споменавайки ръби

- .

General Protection Fault in module 0xDEEBAA. Рестартирайте държавата!

Автор zaphod (мракобес)
Публикувано22.08.09 09:58

най-добре ще е на български.
ето примерен код:
робе,
>да господарю!
1. направи модул който приема картинка във формат jpg и открива кръстчетата в нея
2. направи модул който приема n точки и смята център на тежестта и средна посока на издължаване
3. насочи изхода на първия модул към входа на втория
4. насочи изхода на контролната камера към входа на първия модул
5. ако средната посока на издължаване сметната от втория модул умножена скаларно по базовото направление е отрицателно число, подай команда Flip към контролната камера
> как да разпозная кръстчетата господарю?
е аз от къде да знам, потърси в гугъл
> слушам!

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Автор :q (непознат)
Публикувано22.08.09 11:20

На подобно зададен от мен въпрос малко по-умни хора споменаха скала, ф#, ерланг...

Рубито не е другиденшно, днешно е.

Тема Re: Как виждате програмисването у другиден?нови [re: zaphod]  
Автор Joro_M (минаващ)
Публикувано22.08.09 11:22

Може да измислят след време експертни системи, които сами програмират. Програмистът само казва какъв иска да е резултата и системата генерира сорса. После работата е само тестване. Познай кой ще спечели от тази работа най-много.

Автор endosteum (закостенял)
Публикувано22.08.09 11:55

този господар ще да е бил роб едно време

потомствените господари говорят иначе:

скъпи робе, тук е написано повърхностно какво иска клиента. разбери го в детайли и го направи!
>да, господарю!
другата седмица ще проверим какъв е прогреса.
>слушам!
сега трябва да вървя на вилата и да си почивам.
>сега ще натоваря багажа, господарю!

Тема Re: Как виждате програмисването у другиден?нови [re: :q]  
Автор Eвлaмпи Пoпдимитpoв (световноизвесен)
Публикувано23.08.09 00:17

'Рубито не е другиденшно, днешно е.

true

Като възрас е онзидешно даже. Джейто е доста напред, ирона куцука ма за по-прости неща става.

Но езиците са преходни (С е евъргрийн разбира се :). На мен ще ми е забавно след време програматорите, като ги е срам да кажат, че на младини са използвали ИДЕ :)

Teh quk bron fox jums over teh lazy dog...

Тема Re: Как виждате програмисването у другиден?нови [re: endosteum]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано23.08.09 08:51

така е, дори по замисъл все още трябва да се води програмист. просто указах най-хубавия език за програмиране както го виждам аз, за да затворя човките на тия дето си мислят че С++ или С# или ява или нещо друго са върха на сладоледа.

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Автор zaphod (мракобес)
Публикувано23.08.09 08:58

На мен ще ми е забавно след време програматорите, като ги е срам да кажат, че на младини са използвали ИДЕ :) айде де, не се срами, кажи как го виждаш мрачното бъдеще.

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Автор portal (старо куче)
Публикувано23.08.09 09:14

Срив на цивилизациите, иконмиката и света както го познаваме - нужда от компютри - 0ва - така или иначе няма ни ток, ни компютри , но няам и компоти - назад към природата и гепи тая нива от сутрин до мрак - плевеното щее най-опасно от радиацията ще има човекоядни растения :) - бива ли така :) ще им дам аз едни езици и едно бъдеще

Revolution, the only solution,
The armed response of an entire nation
System of a Down P.L.U.C.K.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.