Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:44 05.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема НАРСнови  
Автор Dijkstra (непознат )
Публикувано03.08.09 10:46

Какво мислите за курсовете на нарс, в момента кандидтствам за работа доста безуспешно, и мисля, че курсовете са оферта защото после веднага те вземат на работа.

Тема Re: НАРСнови [re: Dijkstra]  
Автор Пaньo Дoнeв (пират)
Публикувано03.08.09 11:09

Аз съм решително против въвеждането на образователен ценз за проституиране на Околовръстното. Смятам, че ако някой иска да прави свирки на тираджиите той/тя няма нужда да минава някакви курсове изпити или прочие НАРС глупости.

Автор Гoйko (индианец)
Публикувано03.08.09 11:10

Настоящите цени са по-нормални. Мои познати казват, че си струват.

В твоят случай, обаче, изглежда се опитваш да правиш скрита реклама (предвид единственото ти мнение, скорошната ти регистрация и очевидно сериозните ти познания по програмиране, че да се кръстиш Дикстра, по-убедително щеше да е Безработния) и за това ще те репортна на модераторите.

Нещо последно, дори да изкараш НАРС пак толкова трудно ще си намираш работа. По-добре започни да правиш някакъв собствен проект с отворен код, който да покажеш на бъдещите си работодатели.

НАРС преподават качествено, но вземат пари от тези, които най-малко ги имат и най-трудно ги изкарват, което е доста грозно и неетично. Светлин много бързо забрави кодексът на БАРС, който сам написа - жалко за него.

Автор bira_more (бира)
Публикувано03.08.09 11:18

Ми порови из старите теми, и виж как веднага те взимат на работа. Ама веднага. В смисъл - в момента в който ти дават с едната ръка дипломата за НАРС, с другата - договор.
Между другото - като поровиш ще видиш че ако въобще някой ти предложи договор - може да е за 60000 ст на месец.

Bеer? Mоre?

Тема Re: НАРСнови [re: Гoйko]  
Автор Пaньo Дoнeв (пират)
Публикувано03.08.09 11:22

Ама недей репортва Наков на модераторите, човека гладен, пари за реклама няма, балъци не идват. Нека му подадем едно рамо да се порекламира безплатно тук, да му помогнем един видм нали е наш човек.

Тема Re: НАРСнови [re: bira_more]  
Автор Гoйko (индианец)
Публикувано03.08.09 11:31

Напълно си прав, но не е нужно ние да го казаваме, техните възпитаници вече са го казали:

Тема Re: НАРСнови [re: Пaньo Дoнeв]  
Автор Гoйko (индианец)
Публикувано03.08.09 11:34

Сори, вече го репортнах.

Недей го жали, до преди броени месеци той вземаше на своите курсисти по 2 800 лева, за обучението. Точно той, ако не може да си плаща, то нещата са много зле.

Наков никога не е бил наш човек, виж колко плаща на хората си, пише го в темата от линка по-горе.

Тема Re: НАРСнови [re: Гoйko]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано03.08.09 11:49

Интересното е че дори някои "положителни" мнения би трябвало да разокуражават допълнително по умните кандидати.

Офис в жилищна сграда, много и разнообразни проекти - и това писано на шльоковица, и гарнирано със силно положителни оценки...
А това са плюсовете за работа в НАРС. А работещите се предполага да преподават. Тоест преподавателите плякат шльоковица, кефят се на много и разнобразни проекти....
УЖАС

Bеer? Mоre?

Тема Re: НАРСнови [re: bira_more]  
Автор Гoйko (индианец)
Публикувано03.08.09 11:59

Често положителните мнения се пишат от самите засегнати. Това което съм чел на линка, нещата не са никак розови в НАРС. Мои познати ми казваха, че умишлено ги късали на изпитите, за да ги карат да си плащат при следващите явявания. Добре поне, че вече ги няма лъжите, че ти търсят работа. Пак същите мои познати ми казаха как за 6 месеца не са били повикани на нито едно интервю, организирано за тях от НАРС.

Автор SoulDeaD (no comment)
Публикувано03.08.09 13:24

Само недей да им подписваш бележките, че им дължиш пари, под никакъв предлог, да не се окаже на края, че не могат да ти намерят работа а ти им дължиш пари, защото си подписал и нещо друго освен договорът, който пък също е задължително внимателно да прочетеш. Опитва се наистина да взема пари от тези, които най-малко имат и то по много нагъл начин. Работа няма да ти намери - почти 100% сигурно, но и почти 100% е сигурно, че ще се опита да си избие парите от теб, в този случай.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.