|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
SCRUM
|
|
Автор |
SoulDeaD (no comment) |
Публикувано | 26.05.09 12:00 |
|
Аз казвам SCRUM SUX, а вие какво мислите по въпроса?
| |
|
SCUMMVM ROX!
| |
|
Изкажи накратко дефиницията си за НЕЩОТО, възоснова на нея кажи защо смучи
Revolution, the only solution,
The armed response of an entire nation
System of a Down P.L.U.C.K.
| |
|
Аз пък казвам Симеон Suxкобурготски ... също толкова информативно е, но е по-смешно
----------------------------------------
Здрав дух, в здрава бутилка!
| |
|
Обоснови се? има една основна причина че не си ок с този метод -> не го прилагаш правилно.
| |
|
Кой е тоя КРУМ С който сте СМУКАЛИ, бе?
| |
|
Изнервящо и досадно. Ако щете вярвайте - предпочитам да прекарам половин час на края на работния ден за да напиша с точност до 15-ина минути какво съм правил през деня... Всъщност до преди това съм работил така - екселски таймшийтове.
Изкарах един скръм от 100-ина или там някъде дни - 5 спринта, според мен бяха прекалено дълги, после имаше няколко месеца почивка, но втория едва ли ще го преживея, поне не и в същата фирма. А името на фирмата е по-добре да не казвам, за да не насърчавам субективизма ;)
Другите простотии, които не ме кефят, но и по принцип не трябва да са така - екипът беше с двуцифрена бройка хора, скръм мастъра - мениджър а ежедневните скръм митинги по 30+ минути... дори и да не беше в малка стая пак е изнервящо да слушаш 30+ минути кой какво е правил, особено ако не разбираш много от това, с което се занимават другите, стоейки прав в малката стая...
| |
|
42
скалируемост и интерактивност благодарение на foo базираният си бекенд и захранен от AJAX фронтенд
| |
|
SCRUM-a е новото модно движение, но това не означава че има смисъл.
Догодина ще измислят друга мода и КРУМ ще увехне.
| |
|
Никъде не плащат толкова, че да карам прав "мийтинг"
Чувствате се самотен - орагнизирайте мийтинг
Revolution, the only solution,
The armed response of an entire nation
System of a Down P.L.U.C.K.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|