Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:30 05.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Хееелпнови  
Автор шмaт (from Magh Mor)
Публикувано23.02.09 20:18

помогнете ми;*(
Как да премахна кеширана страница от google

Тема Re: Хееелпнови [re: шмaт]  
Автор naki (Power User)
Публикувано23.02.09 21:48

Вариант 1:
1) Хакваш Google.
2) Изтриваш каквото ти трябва.

Вариант 2:
1) Правиш нова мощна търсачка.
2) Google губи почва под краката и фалира.

Автор solvematic (непознат )
Публикувано23.02.09 22:47

Амииии ... теоретично ако им пратиш запитване и можеш да докажеш, че този кеширан content е твой личен и/или те засяга лично - те може сами да ти го изтрият.

Но това е много теоретично ... въпреки добрите си продукти Google не се славят с добър customer relationship (особено за клиенти, които не си плащат :) )

Тема Re: Хееелпнови [re: solvematic]  
Публикувано23.02.09 23:25

Значи въпросната връзка вече не съществува, обаче гугъл кеширали страницата и там целият резил на нов ред
Писах им молба да бъдат премахнати препратките и въобще страницата да не се появява в търсачката на гугъл, а те ми отговориха, че молбата ми е отхвърлена. И изброили ред причини
пише, че кешът е временен. Това означава ли, че ще изчезне след време? :(
уф..:(

Тема Re: Хееелпнови [re: naki]  
Публикувано23.02.09 23:26

мислила съм по първият вариант съвсем сериозно

Автор fiffy ()
Публикувано24.02.09 08:18

Върни обратно връзката към страницата и промени съдържанието на страницата с нещо безобидно. Рано или късно (в зависимост от това колко популярна е била страницата, домейн-а и т.н.) гугъл 6те индексира страницата отново и ще замени кешираната версия с новото съдържание...

Автор Javist (непознат )
Публикувано24.02.09 10:48

Дай линк аз ще го премахна.

Автор ГHУCEH®ГHOM (смрадлив)
Публикувано24.02.09 14:10

Споко, след време сама ще се махне. Е, всеки път като я отваряш (ти или някой друг) от кеша, този период се удължава, май до 10 години. Както се казва, на печелившите - честито!

Автор solvematic (непознат )
Публикувано24.02.09 21:06

Това пробва ли го :

http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=35306

добавянето на някакъв мета таг май автоматично ще каже на гугъл робота да махне страницата от кеша си.

Иначе е нормално те да не искат да го махат ръчно - предполагам, че е доста сложна операция (най-вече защото тези кешове не са направени да се махат :) ).

Тема Re: Хееелпнови [re: solvematic]  
Автор Javist (непознат )
Публикувано24.02.09 21:29

Мислиш ли, че е сложно на гугъл да сърчне по написаната от теб дума, да провери постнатия линк дали е от намерените и да свери кеша с реалната страница?.. И ако са различни да преиндексира?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.