|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Хееелп
|
|
Автор |
шмaт (from Magh Mor) |
Публикувано | 23.02.09 20:18 |
|
помогнете ми;*(
Как да премахна кеширана страница от google
| |
Тема
|
Re: Хееелп
[re: шмaт]
|
|
Автор |
naki (Power User) |
Публикувано | 23.02.09 21:48 |
|
Вариант 1:
1) Хакваш Google.
2) Изтриваш каквото ти трябва.
Вариант 2:
1) Правиш нова мощна търсачка.
2) Google губи почва под краката и фалира.
| |
|
Амииии ... теоретично ако им пратиш запитване и можеш да докажеш, че този кеширан content е твой личен и/или те засяга лично - те може сами да ти го изтрият.
Но това е много теоретично ... въпреки добрите си продукти Google не се славят с добър customer relationship (особено за клиенти, които не си плащат :) )
| |
|
Значи въпросната връзка вече не съществува, обаче гугъл кеширали страницата и там целият резил на нов ред
Писах им молба да бъдат премахнати препратките и въобще страницата да не се появява в търсачката на гугъл, а те ми отговориха, че молбата ми е отхвърлена. И изброили ред причини
пише, че кешът е временен. Това означава ли, че ще изчезне след време? :(
уф..:(
| |
Тема
|
[re: naki]
|
|
Автор |
шмaт (from Magh Mor) |
Публикувано | 23.02.09 23:26 |
|
мислила съм по първият вариант съвсем сериозно
| |
Тема
|
|
|
Автор |
fiffy () |
Публикувано | 24.02.09 08:18 |
|
Върни обратно връзката към страницата и промени съдържанието на страницата с нещо безобидно. Рано или късно (в зависимост от това колко популярна е била страницата, домейн-а и т.н.) гугъл 6те индексира страницата отново и ще замени кешираната версия с новото съдържание...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Javist (непознат
) |
Публикувано | 24.02.09 10:48 |
|
Дай линк аз ще го премахна.
| |
|
Споко, след време сама ще се махне. Е, всеки път като я отваряш (ти или някой друг) от кеша, този период се удължава, май до 10 години. Както се казва, на печелившите - честито!
| |
|
Това пробва ли го :
http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=35306
добавянето на някакъв мета таг май автоматично ще каже на гугъл робота да махне страницата от кеша си.
Иначе е нормално те да не искат да го махат ръчно - предполагам, че е доста сложна операция (най-вече защото тези кешове не са направени да се махат :) ).
| |
|
Мислиш ли, че е сложно на гугъл да сърчне по написаната от теб дума, да провери постнатия линк дали е от намерените и да свери кеша с реалната страница?.. И ако са различни да преиндексира?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|